Δήμος Κοζάνης: Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες προώθησης  τοπικών προϊόντων – 2η B2B συνάντηση επιχειρήσεων την Τετάρτη 14 Ιουλίου

Δήμος Κοζάνης: Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες προώθησης  τοπικών προϊόντων - 2η B2B συνάντηση επιχειρήσεων την Τετάρτη 14 Ιουλίου

Περιεχόμενο

Δήμος Κοζάνης: Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες προώθησης  τοπικών προϊόντων – 2η B2B συνάντηση επιχειρήσεων την Τετάρτη 14 Ιουλίου

 

 

Ο Δήμος Κοζάνης, στοχεύοντας στην προώθηση των τοπικών  προϊόντων  στην εσωτερική αγορά,  έχει αναλάβει την πρωτοβουλία να διοργανώσει τη 2η συνάντηση επαγγελματιών του κλάδου τροφίμων και ποτών (Β2Β) την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021, στις 18.00, στο χώρο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.

Η παραπάνω δράση, η οποία έχει τη στήριξη του Επιμελητηρίου Κοζάνης,  στοχεύει  στη γνωριμία και την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ των παραγωγών τοπικών προϊόντων του κλάδου τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Κοζάνης και των συστηματικών αγοραστών χονδρικής (σούπερ μαρκετ, παντοπωλεία, εστιατόρια).

Η συμμετοχή παραγωγών τοπικών προϊόντων σας στην  προσπάθεια αυτή,  μπορεί να συμβάλλει στη συνολική τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Για τη συμμετοχή στη δράση οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλλουν σχετική δήλωση συμμετοχής με μήνυμα στο e-mail: doled@kozanh.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !