Δήμος Κοζάνης: Επισπεύδονται τα έργα ανάπλασης στην περιοχή του Ιλαρίωνα-Συνάντηση με στελέχη της ΔΕΗ

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Δήμος Κοζάνης: Επισπεύδονται τα έργα ανάπλασης στην περιοχή του Ιλαρίωνα-Συνάντηση με στελέχη της ΔΕΗ

Η επίσπευση των έργων ανάπλασης στην περιοχή του Ιλαρίωνα αποτέλεσε το βασικό ζήτημα συζήτησης από την πλευρά του Δήμου Κοζάνης, κατά τη διάρκεια συνάντησης με στελέχη της ΔΕΗ, στον υδροηλεκτρικό σταθμό Ιλαρίωνα, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022.

Η συζήτηση, που αποτέλεσε συνέχεια προηγούμενης συνάντησης στην Αθήνα https://tinyurl.com/3hmzk42j, πραγματοποιήθηκε παρουσία του δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα, της αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Μελετών, Νούλας Τουμπουλίδου,  του δημοτικού συμβούλου και προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κοζάνης, Γιώργου Φτάκα,  του διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Κοζάνης, Μιχαήλ Πεχλιβανίδη, και του προέδρου της Κοινότητας Αιανής, Αστέριου Βαβλιάρα.

Από την πλευρά της ΔΕΗ  συμμετείχαν εκπρόσωποι της διεύθυνσης Μελετών -Κατασκευών Υδροηλεκτρικών Έργων της ΔΕΗ, της  ΔΕΗ Ανανεώσιμες, καθώς και της Διεύθυνσης ΥΗΣ Πολυφύτου & Ιλαρίωνα. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή στελεχών της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Σημειώνεται, ότι κατά τη συνάντηση συζητήθηκε και το ζήτημα του αρδευτικού της Βόρειας Ζώνης της λίμνης Πολυφύτου,  παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης, Κατερίνας Δαδαμόγια και του  περιφερειακού συμβούλου, Γιώργου Βαβλιάρα,

Από τη συνεργασία των δύο πλευρών προέκυψαν λύσεις που ευνοούν τη δημοπράτηση των έργων που καθυστέρησαν εδώ και 10 χρόνια. Επισημαίνεται, ότι η μελέτη για τα έργα έχει εκπονηθεί από τη ΔΕΗ, με την η αποκατάσταση του έργου να δημοπρατείται από την ίδια την επιχείρηση λόγω της συμβατικής της υποχρέωσης.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δήμος Κοζάνης: Επισπεύδονται τα έργα ανάπλασης στην περιοχή του Ιλαρίωνα-Συνάντηση με στελέχη της ΔΕΗ Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δήμος Κοζάνης: Επισπεύδονται τα έργα ανάπλασης στην περιοχή του Ιλαρίωνα-Συνάντηση με στελέχη της ΔΕΗ Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Δήμος Κοζάνης: Επισπεύδονται τα έργα ανάπλασης στην περιοχή του Ιλαρίωνα-Συνάντηση με στελέχη της ΔΕΗ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!