Δήμος Κοζάνης: Ενεργειακή αναβάθμιση στο 6ο Δημοτικό Σχολείο

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Δήμος Κοζάνης: Ενεργειακή αναβάθμιση στο 6ο Δημοτικό Σχολείο

Ακόμη μία σχολική μονάδα του Δήμου Κοζάνης αναβαθμίζεται ενεργειακά, με στόχο τη  μείωση της κατανάλωσης ενέργειας των κτηρίων και την παράλληλη μείωση των εκπομπών CO2.

Η σύμβαση που υπεγράφη από το δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα και τον νόμιμο εκπρόσωπο της «Μπουγαϊδης Νικόλαος Ανώνυμη Εμπορική Τεχνική Εταιρία», Μπουγαϊδη Μηνά, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022, στο Δημαρχείο, αφορά στην ενεργειακή αναβάθμιση του 6ου Δημοτικού Σχολείου. Στην υπογραφή της σύμβασης παρέστη και ο διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης, Μιχαήλ Πεχλιβανίδης .

Η σύμβαση περιλαμβάνει παρεμβάσεις, όπως η τοποθέτηση συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης στις τοιχοποιίες και στα φέροντα στοιχεία, για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιριακού κελύφους, αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων με την τοποθέτηση νέων κουφωμάτων, αναβάθμιση των συστημάτων θέρμανσης και αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων με νέα φωτιστικά σώματα τύπου LED.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου είναι 664.000 ευρώ, ενώ η συμβατική δαπάνη είναι 357.970,5 ευρώ.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα  «Δυτική Μακεδονία 2014 -2020».

Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!