Δήμος Κοζάνης: Χορήγηση ειδικής κάρτας στάθμευσης στους επαγγελματίες οικοδομής

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Δήμος Κοζάνης: Χορήγηση ειδικής κάρτας στάθμευσης στους επαγγελματίες οικοδομής

Δήμος Κοζάνης: Χορήγηση ειδικής κάρτας στάθμευσης στους επαγγελματίες οικοδομής

Στην καθιέρωση ειδικής κάρτας στάθμευσης για τους επαγγελματίες της οικοδομής προχωρά ο Δήμος Κοζάνης, λόγω της ανάγκης στάθμευσης των επαγγελματιών που μεταφέρουν οικοδομικά υλικά, σύνεργα και εργαλεία. Σημειώνεται, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει παρατηρηθεί αύξηση των οικοδομικών εργασιών στον στενό αστικό της πόλης, λόγω ανακαινίσεων ή εργασιών στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονομώ».

Ο Δήμος Κοζάνης έχοντας ως στόχο τη διευκόλυνση των επαγγελματιών, έχει καθιερώσει ειδική κάρτα στάθμευσης. Συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες που σχετίζονται με την οικοδομή (ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, μαραγκοί, μαρμαράδες, τεχνίτες τοποθέτησης κουφωμάτων) είναι δικαιούχοι αυτών των καρτών. Αναλυτικότερα, επαγγελματικά οχήματα μεικτού βάρους <3,5τον., θα μπορούν να σταθμεύουν σε όλες τις ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης με την παραπάνω διαδικασία, για χρόνο που δε θα ξεπερνά τη μία ώρα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Στους παραπάνω επαγγελματίες, μπορεί να χορηγηθεί κάρτα στάθμευσης, μετά την καταβολή των αντίστοιχων τελών:

  • μηνιαίας κάρτας με τέλος 10 ευρώ,
  • τριμηνιαίας με τέλος 20ευρώ,
  • εξαμηνιαίας με τέλος 30ευρώ• και ετήσιας με τέλος 50 ευρώ.

Τα δικαιολογητικά για τη έκδοση των καρτών είναι αίτηση, οποιοδήποτε αποδεικτικό επαγγελματικής κατάστασης (έναρξη Δ.Ο.Υ. ή αντίγραφο τιμολογίου ή άλλων παραστατικών κτλ) και άδεια επαγγελματικού οχήματος, τα οποία κατατίθενται στη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Π. Χαρίση 6, ή  [email protected]. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2461355103, 2461355137

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!