Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

 Δήμος Κοζάνης: 7.535 αιτήματα στη «Γραμμή του Δημότη» το 2021

 Δήμος Κοζάνης: 7.535 αιτήματα στη «Γραμμή του Δημότη» το 2021
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

 Δήμος Κοζάνης: 7.535 αιτήματα στη «Γραμμή του Δημότη» το 2021

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

 

Ο Δήμος Κοζάνης στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης των πολιτών συνεχίζει να υποστηρίζει τη  «Γραμμή του Δημότη» 24610 34000, καταγράφοντας όλα τα αιτήματα για ζητήματα καθημερινότητας.

Τα αιτήματα στη «Γραμμή του Δημότη» το έτος 2021, ανήλθαν σε 7.535. Ανακύκλωση, ηλεκτροφωτισμός, καθαριότητα, οδοποιία και πράσινο, αποτέλεσαν τις βασικές κατηγορίες αιτημάτων των πολιτών, τα οποία υποβλήθηκαν κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, με μέση ημερήσια τιμή περίπου τα 30 αιτήματα ανά ημέρα.  Το ποσοστό   των διεκπεραιωμένων αιτημάτων ανήλθε σε ποσοστό 91%, δηλαδή 6.846 αιτήματα.  

Σημειώνεται, ότι λόγω της πανδημίας παρατηρήθηκε μία αυξομείωση στα αιτήματα με πτωτική τάση  σε σχέση με πέρσι, ενώ η τιμή της πόλης παραμένει σε υψηλότερο επίπεδο συγκριτικά με τις άλλες περιοχές του δήμου, λόγω της ανακύκλωσης και του συστήματος αποκομιδής, που είναι εγκατεστημένο κυρίως στην πόλη.

Υπενθυμίζεται, ότι η γραμμή προσφέρει μία πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία διαχείρισης του κάθε αιτήματος, χρονική καταγραφή και παρακολούθηση μέχρι τη διεκπεραίωσή τους, αλλά και χαρτογραφική σήμανση. Το τηλεφωνικό κέντρο 24610 34000 λειτουργεί από το 2013, καθημερινά από τις 7:30 έως τις 15:00, ενώ τις υπόλοιπες ώρες υπάρχει τηλεφωνητής που καταγράφει τα αιτήματα, τα οποία στη συνέχεια προωθούνται στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Με αυτόν τον τρόπο, η ζωή των δημοτών γίνεται πιο εύκολη, καθώς με ένα τηλεφώνημα καταγράφεται και επιλύεται το αίτημά τους. Υπενθυμίζεται, ότι δυνατότητα χρήσης της Γραμμής του Δημότη έχουν όλοι οι πολίτες του Δήμου Κοζάνης. Παρακαλούνται οι κάτοικοι των Κοινοτήτων να απευθύνονται στη γραμμή 24610 34000 για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

 

Δείτε αναλυτικά την ετήσια έκθεση παρουσίασης και αξιολόγησης λειτουργίας της «Γραμμής του Δημότη» για το έτος 2021 https://cityofkozani.gov.gr/exyperetese-polite

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης  Δήμος Κοζάνης: 7.535 αιτήματα στη «Γραμμή του Δημότη» το 2021 Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης  Δήμος Κοζάνης: 7.535 αιτήματα στη «Γραμμή του Δημότη» το 2021

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Λίτσα Παλαμά
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης
H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...