Διακοπή υδροδότησης σε οδούς της Κοζάνης αύριο Πέμπτη

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Διακοπή υδροδότησης σε οδούς της Κοζάνης αύριο Πέμπτη

Διακοπή υδροδότησης σε οδούς της Κοζάνης αύριο Πέμπτη


Σε αναγκαστική διακοπή υδροδότησης θα προχωρήσει η ΔΕΥΑ Κοζάνης αύριο Πέμπτη, σε ορισμένες οδούς, προκειμένου να γίνει η τοποθέτηση νέου εξοπλισμού. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

 

Η Δ.Ε.Υ.Α Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες της Κοζάνης που διαμένουν ή δραστηριοποιούνται στις οδούς Ιωάννου Τιάλιου και Γεωργίου Αγόρα, ότι αύριο, Πέμπτη  2 Μαρτίου 2023, θα γίνει διακοπή υδροδότησης από τις 08:30 έως τις 11:00  λόγω των εργασιών που πρέπει να γίνουν για τον εκσυγχρονισμό (τοποθέτηση νέου μηχανολογικού εξοπλισμού) ορισμένων κεντρικών φρεατίων του δικτύου ύδρευσης,

 

Οι εργασίες θα συνεχιστούν την ίδια μέρα σε άλλα σημεία, για τον ίδιο λόγο, και γι’ αυτό θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης:

  • Από τις 30 έως τις 15.00 στις οδούς Γεωργίου Τιάλιου, Γεωργίου Κίτσου, και στο τμήμα της οδού Ζ. Γιαχνίκα από τη διασταύρωση της με τον οδό Φλωρίνης μέχρι τη διασταύρωση της με την οδό Γεωργίου Αγόρα,

και

  • Από τις 00 έως τις 17.30 στην οδό Αμμούδας και στο τμήμα της οδού Κ. Ναουμίδου, από την διασταύρωσή της με την οδό Πέτρας έως την διασταύρωσή της με την οδό Ν. Κασομούλη.

 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

Από την ΔΕΥΑΚ

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ: ,
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!