Υποβολή πρότασης για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης υφιστάμενων αρδευτικών υποδομών, προϋπολογισμού  2.200.000 €, από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον ΤΟΕΒ Σερβίων.

Χρηματοδότηση προμήθειας γεωργικού ελκυστήρα για τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων των ομάδων που εδρεύουν στο Δήμο Σερβίων, από την ΠΕ Κοζάνης

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
ΚΟΖΑΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Χρηματοδότηση προμήθειας γεωργικού ελκυστήρα για τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων των ομάδων που εδρεύουν στο Δήμο Σερβίων, από την ΠΕ Κοζάνης

Έπειτα από εισήγηση της αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Κατερίνας Δαδαμόγια, εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας η υποβολή πρότασης στο ΕΑΠ 2012-2016 : «Προμήθεια γεωργικού ελκυστήρα για τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων των ομάδων που εδρεύουν στο Δήμο Σερβίων». Η προμήθεια είναι προϋπολογισμού 6.000 ευρώ.
Για τη σωστή συντήρηση του χλοοτάπητα των γηπέδων καθώς και τον περιβάλλοντα χώρο αυτών, κρίθηκε απαραίτητη η προμήθεια ενός μικρού γεωργικού ελκυστήρα (τρακτέρ) που θα βοηθήσει στη συντήρηση του χλοοτάπητα των γηπέδων του Δήμου Σερβίων.
Το μηχάνημα αυτό, πληρώντας τις ελληνικές και διεθνείς προδιαγραφές, καινούριο και πρόσφατης κατασκευής, θα ανταποκριθεί στις ανάγκες των γηπέδων των ομάδων του Δήμου Σερβίων.
Η Περιφερειακή Αρχή στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο δράσεις και προτάσεις που αναδεικνύουν σημαντικές αξίες όπως την ευγενή άμιλλα, την αξία της άθλησης και την βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας μέσα στους αθλητικές εγκαταστάσεις.
Η ενασχόληση των νέων με τις αθλητικές δραστηριότητες είναι σημαντικός πυλώνας της κοινωνίας μας και αποτελεί στόχο της Περιφερειακής Αρχής.
Έτσι η ποιότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων είναι σημαντικό να είναι η καλύτερη δυνατή, ώστε να αποτελεί κίνητρο για την ενασχόληση των παιδιών και όχι μόνο, και ταυτόχρονα να προστατεύονται οι αθλητές από πιθανά ατυχήματα κατά τη διάρκεια χρήσης.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

asfaleies nikou ptolemaida