«Ανοιχτή Κοζάνη»: Όλα τα e-shops του Δήμου Κοζάνης με ένα κλικ

«Ανοιχτή Κοζάνη»: Όλα τα e-shops του Δήμου Κοζάνης με ένα κλικ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

 

Ο Δήμος Κοζάνης από την έναρξη της πανδημίας βρίσκεται σε εγρήγορση, ώστε να ανταποκρίνεται στις αυξημένες απαιτήσεις  που προκύπτουν, ενισχύοντας την κοινωνία.

Σε αυτή την κατεύθυνση, κατανοώντας τις απαιτήσεις της εποχής, καθώς και τις ανάγκες των επιχειρηματιών και των καταναλωτών, ενισχύει την  προσπάθεια που είχε ξεκινήσει στην πρώτη φάση της πανδημίας με  τη δημιουργία διαδραστικού χάρτη της Κοζάνης, με τεχνολογίες ΓΠΣ, όπου απεικονίζονται οι επιχειρήσεις.

 

 

Αναλυτικότερα, στην εφαρμογή «Ανοιχτή Κοζάνη»  https://arcg.is/1GTvnX ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει με ένα κλικ τα εμπορικά καταστήματα με δυνατότητα ηλεκτρονικών – τηλεφωνικών παραγγελιών, κατ’ οίκον διανομής (e-shops), καθώς και τις επιχειρήσεις που συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους. Η εφαρμογή φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο πρακτικό οδηγό για πολίτες και επιχειρήσεις, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Ο χάρτης των ανοιχτών επιχειρήσεων είναι δυναμικός και υφίσταται συνεχώς η δυνατότητα προσθήκης νέων επιχειρήσεων.  Οι επιχειρηματίες που επιθυμούν την προβολή τους στην εν λόγω εφαρμογή, μπορούν να αποστείλουν  μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, e-mail:  doled@kozanh.gr .

 

Τα απαιτούμενα στοιχεία είναι:

  • η επωνυμία της επιχείρησης,
  • η περιγραφή της, (ή είδη εμπορίας- παραγωγής),
  • διεύθυνση,
  • τηλέφωνο,
  • e-mail-website,
  • δυνατότητα υποστήριξης διανομής κατ’ οίκον
  • και προαιρετικά λογότυπο και φωτογραφία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες  επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 2461355103.

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα με ένα ΚΛΙΚ!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida