Ανακοίνωση του Δήμου Κοζάνης για τα πρόστιμα που ΔΕΝ επιβλήθηκαν από τη Δημοτική Αστυνομία  

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Δήμος Κοζάνης: Επιστροφή δημοτικών τελών για άτομα με αναπηρία, πολύτεκνους και άπορους

Ανακοίνωση του Δήμου Κοζάνης για τα πρόστιμα που ΔΕΝ επιβλήθηκαν από τη Δημοτική Αστυνομία  

 


Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του κ. Τσιαρτσιώνη αναφορικά με τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στις 6 του Δεκέμβρη, γύρω από την Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης «για παράνομη στάθμευση στους γύρω έρημους πεζόδρομους», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει από τη Δημοτική Αστυνομία!

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Με μια πιο προσεκτική ανάγνωση του εντύπου της κλήσης θα αντιλαμβανόταν πως τα πρόστιμα ΔΕΝ επιβλήθηκαν από τη Δημοτική Αστυνομία αλλά από αρμόδια όργανα της πολιτείας. Φυσικά οι αρμόδιοι έπραξαν το καθήκον τους, δεδομένου ότι τα αυτοκίνητα ήταν σταθμευμένα σε πεζόδρομο, όπως παραδέχεται και ο ίδιος.

Είναι απορίας άξιο, πολίτες που υπηρετούσαν τα κοινά, να διεκδικούν ιδιαίτερη μεταχείριση, και μάλιστα όταν αυτό αφορά ελάχιστους  από τους 500 επισκέπτες που παρακολούθησαν εκείνο το βράδυ την εκδήλωση στην Αίθουσα Τέχνης.

Σε κάθε περίπτωση τα αρμόδια όργανα του Δήμου Κοζάνης με προσοχή θα εξέταζαν την πρότασή του κ. Τσιαρτσιώνη γύρω από το ζήτημα, και όσα έχει να προτείνει γύρω από τα θέματα της κατάργησης  πεζοδρόμων ή της αντιμετώπισης του προβλήματος της στάθμευσης, όντας έμπειρος μηχανικός ο ίδιος.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!