215.000 ευρώ για το έργο οδοποιίας «Παράκαμψη οικισμού Κήπου» από την ΠΕ Κοζάνης

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Πρόσκληση στη 2η Συνεδρίαση της Επιτροπής Ένταξης έργων στο Ε.Α.Π. της Περιφέρειας  Δυτικής Μακεδονίας
?

215.000 ευρώ για το έργο οδοποιίας «Παράκαμψη οικισμού Κήπου» από την ΠΕ Κοζάνης

Η αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια εισηγήθηκε την ένταξη για χρηματοδότηση και την έγκριση του τρόπου δημοπράτησης του έργου οδοποιίας «Παράκαμψη οικισμού Κήπου», στην Οικονομική Επιτροπή και στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αντίστοιχα.

Το έργο, είναι προϋπολογισμού 215.000 ευρώ και αφορά στη κατασκευή της οδού στο τμήμα της παράκαμψης του οικισμού του Κήπου, μήκους 1350 μέτρων. Εκτείνεται από το σημείο που τελειώνει η κατασκευασμένη οδός Κοζάνη- Ρύμνιο έως τη συμβολή με την επαρχιακή οδό Κοζάνης -Καισαρειάς, στο ύψος του αντλιοστασίου ύδρευσης του πρώην Δήμου Ελίμειας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο δρόμος επρόκειτο να κατασκευαστεί από την Περιφέρεια σε λίγους μήνες στο πλαίσιο του προγράμματος των οδικών προσβάσεων για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και λόγω της αύξησης του κυκλοφοριακού φόρτου από την περιοχή της γέφυρας του Ρυμνίου υλοποιείται άμεσα με επείγουσες διαδικασίες, ώστε να διευκολύνεται η διέλευση των οχημάτων και να μειωθεί ο φόρτος εντός του οικισμού του Κήπου.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...