Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Το Επιμελητήριο Κοζάνης καλεί τις Επιχειρήσεις- Μέλη   του να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στην 85η ΔΕΘ & στην Επαγγελματική Έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO»

Το Επιμελητήριο Κοζάνης συμμετέχει στη 2η διοργάνωση επαγγελματικών συναντήσεων Β2Β του Κλάδου Τροφίμων και Ποτών που διοργανώνει ο Δήμος Κοζάνης στο Κοβεντάρειο (14/7/2021)

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Το Επιμελητήριο Κοζάνης καλεί τις Επιχειρήσεις- Μέλη   του να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στην 85η ΔΕΘ & στην Επαγγελματική Έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO»

 

Το Επιμελητήριο Κοζάνης (ΕΒΕ) καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στις παρακάτω Εκθέσεις:

 

  1. Στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης  (ΔΕΘ) που έχει προγραμματιστεί για  11-19/9/2021. Η συμμετοχή των μελών του Επιμελητηρίου Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί σε εκθεσιακό χώρο που εκμισθώνει τα τελευταία έτη η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), όπου συμμετέχει σημαντικός αριθμός Επιμελητηρίων και Επιμελητηριακών φορέων με περισσότερες από 300 επιχειρήσεις- μέλη τους. Σημειώνεται ότι η 85η ΔΕΘ, στην οποία τιμώμενη χώρα θα είναι η Ελλάδα, πλαισιώνεται από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις είναι πολλαπλά. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης στο περίπτερο των Επιμελητηρίων της χώρας θα διοργανωθεί από την ΚΕΕΕ Ημέρα Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών. Παρακαλούνται τα μέλη να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στην Δ/νση του Επιμελητηρίου Κοζάνης έως την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021.

 

  1. Στην Επαγγελματική Έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO» του κλάδου της Οικοδομής, των κατασκευών, των υλικών και του Design, που θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 17 Οκτωβρίου 2021 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα. Η συμμετοχή των επιχειρήσεων- μελών των Επιμελητηρίων  της Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνεται από την Περιφέρεια (ΠΔΜ) και έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρηματικών δράσεων για το έτος 2021.

Η Έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ» συγκεντρώνει επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται  στον κλάδο των κατασκευών, προμηθευτών προϊόντων υλικών και υπηρεσιών. Στόχος της Έκθεσης αυτής είναι να παρουσιάσει στην αγορά ένα εμπορικό εργαλείο που να αντιπροσωπεύει επάξια τη δυναμική του κατασκευαστικού κλάδου . Οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν μέρος ως εκθέτες θα πρέπει να υποβάλλουν εγκαίρως σχετική αίτηση στο Επιμελητήριο. Πληροφορίες εργάσιμες ημέρες και ώρες στη Δ/νση του  ΕΒΕ τηλ. 24610 41693.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida