Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Υγειονομικά μέτρα ή στοχοποίηση της εστίασης;

ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Ολοκληρωτική καταστροφή 1 στους 3 μαθητές εκτός Πανεπιστημίου

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Υγειονομικά μέτρα ή στοχοποίηση της εστίασης;

Υγειονομικά μέτρα ή στοχοποίηση της εστίασης;

Ενώ ο κύριος Μητσοτάκης πανηγύρισε ήδη δύο φορές για το τέλος της πανδημίας, ξεκινάμε πάλι από την αρχή.

Τα απανωτά lockdown που εφαρμόστηκαν τους 15μήνες  πανδημίας επέφεραν μεγαλύτερο οικονομικό μαρασμό σε συγκεκριμένους επιχειρηματικούς κλάδους, οι άνθρωποι των οποίων όχι μόνο δε έλαβαν καμία ουσιαστική οικονομική ενίσχυση, αλλά αντιμετωπίστηκαν σαν επαίτες και βρέθηκαν στοχοποιημένοι. Η κυβέρνηση των αρίστων αποποιούμενη κάθε ευθύνη για την εξέλιξη του πανδημικού κύματος  αναζητεί αποδιοπομπαίο τράγο στη νεολαία και ιδιαίτερα στις επιχειρήσεις  εστίασης με συνεχή καταιγισμό αρνητικών ειδήσεων και επιπλήξεων για συνωστισμό πολιτών καθώς και μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων σε αυτές.

Τι γίνεται άραγε σε άλλους κλάδους; Υφίστανται τα ίδια μέτρα αποστασιοποίησης; Όχι…

Προς τι το μένος, λοιπόν, με τους συγκεκριμένους επιχειρηματίες;

Πριν η κυβέρνηση φορτώσει τις παραβατικές συμπεριφορές ορισμένων σε ολόκληρο τον κλάδο και τον καταδικάσει, ας αναλογιστεί τι ποσοστό αυτών αναλογεί στο σύνολο. Όπως, επίσης θα πρέπει να σκεφτεί ξανά το κατά πόσο είναι εφικτό να εφαρμοστούν τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τις επιχειρήσεις . Ο διαχωρισμός των πελατών με την ανάθεση του εποπτικού ελέγχου στους επιχειρηματίες είναι στην ουσία ανεφάρμοστος αφού πέρα των δυσκολιών της τήρησης του ελέγχου, οι άνθρωποι αυτοί δεν αποτελούν τον ελεγκτικό μηχανισμό του κράτους.

Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να επανεξετάσει τα μέτρα που πάρθηκαν ώστε να μην οδηγήσει το μεγαλύτερο επιχειρηματικό κλάδο σε εξαφάνιση.

 

Ν.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΤΜΗΜΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida