Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Συνάντηση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα με εκπροσώπους του δικτύου «Ελεύθεροι Νέοι»

Συνάντηση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα με εκπροσώπους του δικτύου «Ελεύθεροι Νέοι»

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Στο Δημαρχείο υποδέχτηκε, ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, τους «Ελεύθερους Νέους», το πρωί της Τρίτης 25 Μαΐου,  στο πλαίσιο της περιοδείας “on the road” που πραγματοποιούν στη  Βόρεια Ελλάδα. Η δράση έχει την  υποστήριξη του Ιδρύματος Φρίντριχ Νάουμαν, ενός από τα μεγαλύτερα πολιτικά ιδρύματα στην Ευρώπη.

Κεντρικά θέματα της συζήτησης αποτέλεσαν η απολιγνιτοποίηση,  η η Τοπική Ανάπτυξη, ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης, καθώς και τα τοπικά προϊόντα.  Στο περιθώριο της συνάντησης η ομάδα παρουσίασε το έργο του δικτύου, ενώ  διερευνήθηκαν προοπτικές συνεργασίας.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα νέων του δικτύου ταξιδεύει στον άξονα της Εγνατίας με στόχο να γνωρίσει τις τοπικές κοινωνίες και να συνομιλήσει μαζί τους για την Ελλάδα της επόμενης ημέρας, χωρίς η δράση να έχει κομματικό ή πολιτικό χαρακτήρα.

Το απόγευμα της Τρίτης 25 Μαϊου, στις 19:00, στην κεντρική πλατεία της πόλης, οι «Ελεύθεροι Νέοι» θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση με Θέμα: «200 χρόνια από την Επανάσταση, 40 χρόνια στην ΕΕ». Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κοζάνης.

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida