Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Κοζάνη: Ζητούν από το 100 διευκρινήσεις για τις μετακινήσεις

Κοζάνη: Ζητούν από το 100 διευκρινήσεις για τις μετακινήσεις

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Συνεχείς είναι οι κλήσεις που δέχεται το 100 στο επιχειρησιακό κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, από πολίτες της ευρύτερης περιοχής να ζητούν διευκρινίσεις κυρίως σε ότι αφορά στις μετακινήσεις τους και δεν προβλέπονται σύμφωνα με τον νόμο την περίοδο της καραντίνας.

Η μεταφορά με ταξί ζευγαριού όπου προβλέπεται μόνο 2 άτομα στο αυτοκίνητο, η μετακίνηση μετά τις 9 σε ανήμπορους ηλικιωμένους που έχουν ανάγκη, κυρίως γονείς, είναι μερικές από τις περιπτώσεις που καταγράφηκαν ως ζητούμενα χωρίς όμως να μπορεί να δοθεί λύση από την αστυνομία, τα οποία και παραπέμφθηκαν στην πολιτική προστασία. Ζητούμενο είναι η εφαρμογή των μέτρων, με την αστυνομία να εφαρμόζει τις διατάξεις του νόμου και να εξυπηρετεί όσο είναι δυνατόν τους πολίτες, τονίζει ο υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, Ηλίας Τσιότσιας, σημειώνοντας ότι γίνεται προσπάθεια και από την πλευρά τους να βλέπουν την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, με  διάθεση να βοηθήσουν με τις δυνατότητες που τους δίνει η νομοθεσία.

Σε ότι αφορά στις μετακινήσεις είναι αυξημένες συγκριτικά με την προηγούμενη περίοδο της καραντίνας, σημείωσε ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου αστυνόμος Β’, Δημήτρης Στιούκης, παρουσιάζοντας παράλληλα την εικόνα της χθεσινής μέρας 24 Νοεμβρίου όπου πραγματοποιήθηκαν 3.058 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 5 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και 14 παραβάσεις περιορισμών κίνησης.

eordaialiveΤέλος ο Πασχάλης Αντωνόπουλος, στο επιχειρησιακό κέντρο, σημείωσε ότι καθημερινά υποδέχονται στο 100, πλην όλων των υπολοίπων υποθέσεων που καταγράφονται, πολλές κλήσεις για τον τρόπο μετακίνησης των πολιτών αυτήν την περίοδο.

 Δέσποινα Αμαραντίδου

Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida