Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Κοζάνη: Αντιφασιστική πρωτοβουλία με συνθήματα σε αναρτημένα πανό

Κοζάνη: Αντιφασιστική πρωτοβουλία με συνθήματα σε αναρτημένα πανό

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Πολιτική παρέμβαση στην πόλη της Κοζάνης κρεμώντας πανό με συνθήματα, πραγματοποίησε σήμερα Κυριακή 6 Δεκέμβρη, η Αντιφασιστική πρωτοβουλία Κοζάνης, δηλώνοντας – όπως αναφέρει – την αντίθεσή της κατά της εξουσιαστικής βίας και αυθαιρεσίας και του νέου δεσποτισμού.

Η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Κοζάνης καλεί την κοινωνία «να μην ξεχάσει την 6η Δεκέμβρη, ημέρα δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου». Στην ίδια ανακοίνωση υπογραμμίζεται: «Την ημέρα αυτή η ζωή ενός ανθρώπου στερήθηκε από την αστυνομία δείχνοντάς μας μέχρι πού μπορεί να φτάσει η επιβολή του κράτους πάνω στις ζωές μας, πάνω από τη ζωή ενός 15χρονου μαθητή».

Εν τω μεταξύ εμφανής είναι η παρουσία της αστυνομίας στην πόλη της Κοζάνης, όπου παράλληλα διενεργεί ελέγχους για την τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας, ενώ αυστηρή είναι η επιτήρηση στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, πολιούχου της πόλης, που παραμένει κλειστός και ανήμερα της εορτής του, προς αποφυγήν συνωστισμού των πιστών και διασποράς του ιού.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida