Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Η Π. Βρυζίδου με τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Α. Συρίγο για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Η Π. Βρυζίδου με τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Α. Συρίγο για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Η Π. Βρυζίδου με τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Α. Συρίγο για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

 

Τον Υφυπουργό Παιδείας, αρμόδιο για την Ανώτατη Εκπαίδευση, κ. Άγγελο Συρίγο συνάντησε η Βουλευτής Ν. Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου, με αφορμή την επίσκεψή του στη Δυτική Μακεδονία και την ΠΕ Κοζάνης, στα πλαίσια εργασιών της Βουλής.

Συζητήθηκε η εξέλιξη των νέων εγκαταστάσεων της Πανεπιστημιούπολης Δυτικής Μακεδονίας στη ΖΕΠ Κοζάνης, η κατασκευή κτιριακών υποδομών για τις φοιτητικές εστίες, καθώς και η χρηματοδότηση για ενοικίαση ξενοδοχείων για διαμονή φοιτητών σε Πτολεμαΐδα και Καστοριά.

Η Βουλευτής ζήτησε από τον Υφυπουργό, μετά και την επίσκεψή του, να γίνουν συγκεκριμένοι οι τρόποι στήριξης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και κυρίως των τμημάτων, που εκτιμάται ότι θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα, λόγω της ελάχιστης βάσης εισαγωγής, ώστε να μετεξελιχτούν σε τμήματα «βιώσιμα και ελκυστικά», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Συρίγος.

Τέλος, η Π. Βρυζίδου επανέλαβε το αίτημα, εδώ και πολλά χρόνια,  για ίδρυση και τμήματος Λογοθεραπείας στη Σχολή Επιστημών Υγείας στην Πτολεμαΐδα, όπου λειτουργούν τα τμήματα Μαιευτικής και Εργοθεραπείας.

18/06/2021

Παρασκευή Βρυζίδου

Βουλευτής Ν. Κοζάνης_Νέα Δημοκρατία

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida