Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Eπιμελητήριο Κοζάνης: Συλληπτήριο μήνυμα

Eπιμελητήριο Κοζάνης: Συλληπτήριο μήνυμα

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Eπιμελητήριο Κοζάνης: Συλληπτήριο μήνυμα

Η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Κοζάνης εκφράζει την απερίγραπτη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια, στην οικογένεια του εκλιπόντος, αλλά και στο σύνολο της επιχειρηματικής κοινότητας των Σερρών. Ο Χρήστος Μέγκλας υπήρξε δημιουργικός, ακούραστος και πρωτοπόρος σε πλήθος πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, υπηρετώντας τον επιμελητηριακό θεσμό και τη Σερραϊκή κοινωνία με συνέπεια και ανιδιοτέλεια. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του.

Παράλληλα ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ:

 

1) Να σταλεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος και στο Επιμελητήριο των Σερρών, εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Προέδρου και των μελών του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κοζάνης.

2) Αντί στεφάνου και σεβόμενοι την επιθυμία της οικογένειας, να διατεθεί χρηματικό ποσό στο Σύλλογο Γονέων, Φίλων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών «Ηλιαχτίδα Σερρών».

3) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, στην προσεχή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 21/07/2021.

 

Ο Πρόεδρος

 

 

 

Ιωάννης Μητλιάγκας

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida