Σκληρές εικόνες στην Καστοριά – Βίαιη έξωση ιδιοκτήτη από το ξενοδοχείο του

Σκληρές εικόνες στην Καστοριά – Βίαιη έξωση ιδιοκτήτη από το ξενοδοχείο του

Περιεχόμενο

Σκληρές εικόνες στην Καστοριά – Βίαιη έξωση ιδιοκτήτη από το ξενοδοχείο του

Σκληρές είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν στην πόλη της Καστοριάς το βράδυ της Πέμπτης, όταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έκαναν βίαιη έξωση από την επιχείρησή του έναν ιδιοκτήτη ξενοδοχείου.

Οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ πήγαν στο ξενοδοχείο και με τη βίαια προσπάθησαν να βάλουν τον ιδιοκτήτη στο περιπολικό. Τις άγριες σκηνές κατέγραψαν κάτοικοι της περιοχής.

O επιχειρηματίας φαίνεται να αρνείται να μπει στο περιπολικό και προσπαθεί να φύγει, ωστόσο, οι αστυνομικοί που τον κρατούν, τον ρίχνουν στο έδαφος και τον ακινητοποιούν με τους συγκεντρωμένους να ξεσπούν σε αποδοκιμασίες.

Στη συνέχεια επικρατεί ένταση με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να ηρεμήσουν την κατάσταση. Στο τέλος οι αστυνομικοί του περνούν χειροπέδες και αποχώρησαν από το σημείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίς το απόγευμα δικαστικός επιμελητής ξεκίνησε τη διαδικασίας έξωσης των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου, οι οποίοι, ωστόσο, αντέδρασαν λέγοντας πως η όλη διαδικασία είναι παράνομη αφού η υπόθεσή τους εκκρεμεί ακόμα.

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

2 Απαντήσεις

  1. Ντροπή και αίσχος, τι συμπεριφορά ήταν αυτή από τα “όργανα της τάξης”,τι έκανε ο άνθρωπος, κανά φόνο ?! Αυτοί είναι η αστυνομία του “μέλλοντος” μας, 100 Χρόνια πίσω, θα σηκωνόμαστε και όρθιοι στα “καφενεία” μόλις μπαίνει το “οργανο” μέσα ,για δείγμα “σεβασμού”(φόβου δλδ) ?!

  2. Ντροπή και αίσχος για τα “όργανα της ταξης”, δλδ τι έκανε ο άνθρωπος (ιδιοκτήτης )κανένα φόνο, τι αντιμετώπιση ήταν αυτή ?!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !