Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Αρκούδα με δύο αρκουδάκια στο κέντρο της Καστοριάς – Επιχείρηση απομάκρυνσης

Αρκούδα με δύο αρκουδάκια στο κέντρο της Καστοριάς – Επιχείρηση απομάκρυνσης
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Αρκούδα με δύο αρκουδάκια στο κέντρο της Καστοριάς – Επιχείρηση απομάκρυνσης
Μία αρκούδα με δύο αρκουδάκια έκαναν την εμφάνισή τους χθες σχεδόν στο κέντρο της πόλης της Καστοριάς, στην παραλίμνια λεωφόρο Κύκνων. Κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν την αστυνομία για την παρουσία των ζώων και στη συνέχεια, ενημερώθηκε η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης Καστοριάς, προκειμένου να σχεδιαστεί επιχείρηση απομάκρυνσής τους από τον αστικό ιστό.

 

Για το δυσκολότερο περιστατικό απομάκρυνσης αρκούδων κάνει λόγο ο Νίκος Παναγιωτόπουλος από την Ομάδα Άμεσης Επέμβασης, δύο μέλη της οποίας πήραν μέρος στην επιχείρηση. Με τη συνδρομή περισσότερων από δέκα οχημάτων της Αστυνομίας, για περίπου τρεις ώρες, γίνονταν προσπάθειες να τρομάξουν οι αρκούδες και να κατευθυνθούν προς το Μαύρο βουνό. Η επιχείρηση δεν ήταν εύκολη, οι αρκούδες βρίσκονταν σε δρόμο δίπλα στη λίμνη και μάλιστα, τα αρκουδάκια έμπαιναν στο νερό, με κίνδυνο να αλλάξουν κατεύθυνση και να ξαναγυρίσουν στην πόλη.
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Αρκούδα με δύο αρκουδάκια στο κέντρο της Καστοριάς – Επιχείρηση απομάκρυνσης
Τελικά η επιχείρηση είχε αίσιο τέλος και η οικογένεια των αρκούδων κατευθύνθηκε στο βουνό. Ο κ. Παναγιωτόπουλος ευχαρίστησε τα πληρώματα των περιπολικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς για την άμεση ανταπόκριση και το συντονισμό τους με την Ομάδα Άμεσης Επέμβασης.
ertnews.gr
Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Λίτσα Παλαμά
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης
H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...