Αγριογούρουνα βγήκαν “βόλτα” στη λίμνη της Καστοριάς (video)

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Αγριογούρουνα βγήκαν “βόλτα” στη λίμνη της Καστοριάς (video)

Αναστάτωση προκάλεσαν δυο μικρά αγριογούρουνα που εμφανίστηκαν στον δρόμο γύρω από τη λίμνη της Καστοριάς. Κατά πάσα πιθανότητα, τα ζώα κατέβηκαν στη λίμνη για νερό και άφησαν έκπληκτους περιπατητές, ποδηλάτες και οδηγούς αυτοκινήτων.

“Τα συγκεκριμένα ζώα είναι ήρεμα αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορούμε να έρθουμε σε επαφή μαζί τους” δήλωσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, μέλος της Εταιρείας Περιβάλλοντος Καστοριάς, προσθέτοντας πως το περιστατικό δείχνει ότι “κάποιος τα μεγάλωσε και τα «ξεφορτώθηκε» κατά την λογική του, όπως και όπου εκείνος έκρινε σωστό”.Μπορεί να είναι εικόνα ζώο, φαγητό και εξωτερικοί χώροι

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

“Πολλές φορές η ευαισθησία μας για άγρια ζώα που μεγαλώσαμε και συνδέθηκαν συναισθηματικά μαζί μας όπως και εμείς μαζί τους, μας οδηγούν σε λανθασμένες κινήσεις. Με αυτό τον τρόπο καταδικάζουμε τα ζώα σε ανάρμοστη συμπεριφορά από στρες, ακόμη σε υποσιτισμό και προκαλούνται ατυχήματα που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπους και άλλα ζώα” δήλωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

 

 

 

ertnews.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!