Κωτσιδης Στέφανος

Ημερίδα Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας

Ημερίδα Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Η  Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα την Τρίτη 13/06/2023 στο αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Καραμανλής» στη ΖΕΠ με θέμα « Τουριστική  Προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας».

Παρόντες στη ημερίδα ήταν, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Απασχόλησης, Γιώργος Βαβλιάρας, η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καστοριάς, Δέσποινα Κοζατσανη, ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Οικονομικού, Μενέλαος Μακρυγιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης  Δημόσιας Υγείας, Γιώργος Μαργαρίτης, η Προϊσταμένη Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Δυτικής  Μακεδονίας  Γέσθη Χατζηλιάδου, η Γενική Δ/ντρια της ΑΝΚΟ Έλενα  Τσέλιου Νάμινι, εκπρόσωποι των τουριστικών επιχειρήσεων, οι συλλογικοί  τους φορείς καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Untitled-2

O κ.Δημήτριος Κούτουλας Σύμβουλος Τουριστικού Marketing της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών παρουσίασε το marketing plan για την τουριστική προβολή της ΠΔΜ με στόχο την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κούτουλας ανέλυσε τις βασικές αρχές  του προγράμματος που αφορούσαν μεταξύ άλλων την δημιουργία αρχείου υλοποίησης των δράσεων στήριξης που περιλαμβάνει  την τουριστική φωτογράφιση, συστηματική κειμενογράφηση την δημιουργία  Ακαδημίας τουρισμού και φιλοξενίας  την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών (mentoring) στις τουριστικές επιχειρήσεις την δημιουργία ημερολογίου εκδηλώσεων και την συστηματική χρήση του διαδικτυακού εργαλείου ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η υλοποίηση των παραπάνω δράσεων  έχει ήδη δρομολογηθεί.

Αμέσως μετά την παρουσίαση του προγράμματος ακολούθησε  γόνιμος διάλογος με τους παρευρισκομένους.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ημερίδα Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης