Κωτσιδης Στέφανος

Η Περιφερειακή Αρχή με έργα υποδομώνενισχύει την ανάπτυξη όλων των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της υπαίθρου προς όφελος των αγροτών του πρωτογενούς τομέα και της οικονομίας της περιοχής

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ένα έργο που αλλάζει ουσιαστικά την καθημερινότητα των ανθρώπων της υπαίθρου, βελτιώνει την προσβασιμότητα στις επιχειρήσεις, στις κτηνοτροφικές μονάδες, στις καλλιέργειες και αφορά το έργο «Βελτίωση πρόσβασης σταβλικών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων Δήμου Γρεβενών», επισκέφτηκαν για να δουν από κοντά την πρόοδο των εργασιών, οΑντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. ΓρεβενώνΑθανάσιος Φωλίνας, o Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Λάμπρος Χατζηζήσης, o Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Αθανάσιος Ζιώγας, η επιβλέπων του έργου Αλεξία Παπαθεοδώρου και οι Πρόεδροι  των Τοπικών Κοινοτήτων Κηπουρειού-Κρανιάς.  

Το έργο προϋπολογισμού 10.000.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με φορέα υλοποίησης τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Γρεβενών.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Untitled-2

Αντικείμενο του έργου είναι η ασφαλτόστρωση και χαλικόστρωση οδικού δικτύου συνολικού μήκους 84 χλμ εντός των ορίων του Δήμου και αφορά την πρόσβαση σε 133 επιχειρήσεις.

Στις Τ.Κ. ΚηπουρειούΚρανιάς οι επωφελούμενες επιχειρήσεις είναι 6, ενώ η ασφαλτόστρωση και χαλικόστρωση του οδικού δικτύου των κοινοτήτων που γειτνιάζουν είναι 5.800μ.  

Οι Αντιπεριφερειάρχες Αθανάσιος Φωλίνας και Λάμπρος Χατζησήσης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο έργο σημείωσαν πως: «Για πρώτη φορά στα Γρεβενά προγραμματίζονται και υλοποιούνται από την Περιφερειακή Αρχή τόσο μεγάλα και οργανωμένα έργα στον τομέα των υποδομών. Στόχος μας είναι η ενίσχυση και ανάπτυξη όλων των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της υπαίθρου».Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Περιφερειακή Αρχή με έργα υποδομώνενισχύει την ανάπτυξη όλων των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της υπαίθρου προς όφελος των αγροτών του πρωτογενούς τομέα και της οικονομίας της περιοχής Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Περιφερειακή Αρχή με έργα υποδομώνενισχύει την ανάπτυξη όλων των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της υπαίθρου προς όφελος των αγροτών του πρωτογενούς τομέα και της οικονομίας της περιοχής Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Περιφερειακή Αρχή με έργα υποδομώνενισχύει την ανάπτυξη όλων των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της υπαίθρου προς όφελος των αγροτών του πρωτογενούς τομέα και της οικονομίας της περιοχής

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης