Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Η ΠΕ Κοζάνης χρηματοδοτεί τη μελέτη για τον αναδασμό του Κήπου

Εξαπλώνεται ραγδαία ένας ιός που προσβάλει άτομα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Η ΠΕ Κοζάνης χρηματοδοτεί τη μελέτη για τον αναδασμό του Κήπου

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Η αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης, Κατερίνα Δαδαμόγια εισηγήθηκε κατά τη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής ΠΔΜ την έγκριση υποβολής πρότασης στο ΕΑΠ 2017-2021 (τοπικός πόρος) για το έργο με τίτλο: «Μελέτη εκούσιου αναδασμού αγροκτήματος Κήπου Δήμου Κοζάνης», ύψους δαπάνης  283.752,24 ευρώ.

Η συνολική έκταση του αγροκτήματος που βρίσκεται στον οικισμό Κήπος  του Δήμου Κοζάνης, ανέρχεται σε 4,037 στρέμματα και αφορά 261 ιδιοκτήτες. Με το πέρας του αναδασμού θα προκύψουν νέες ιδιοκτησίες γης κατά τέτοιο τρόπο ώστε να επιλυθούν οι όποιες κτηματικές διαφορές, να μειωθεί το κόστος παραγωγής και να διευκολυνθεί η αναδιάρθρωση των καλλιεργειών.

Η Περιφερειακή Αρχή προχώρησε αναδασμούς στάσιμους εδώ και πολλά έτη, όπως στο Λουκόμι και στο Σισάνι που ολοκληρώθηκαν ενώ σε εξέλιξη είναι αυτοί στην Καισαρειά και στο Σπάρτο. Ο συνολικός προϋπολογισμός για αυτούς τους αναδασμούς ξεπερνά το 1 εκ. ευρώ. Επίσης, έχει κηρυχτεί με απόφαση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Κασαπίδη ο αναδασμός του Κρόκου. Θα ακολουθήσουν και άλλοι αναδασμοί, που σχετίζονται με το μεγάλο έργο του αρδευτικού της Βόρειας Ζώνης Πολυφύτου, το αγρόκτημα Πτολεμαΐδας αλλά και όσοι αφορούν σε παλιές αποφάσεις που ακόμη παραμένουν στάσιμοι και αποτελούν πάγιο αίτημα των τοπικών κοινοτήτων.

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης
H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...