Η Παγκόσμια Σκυταλοδρομία για το κλίμα πέρασε από την Κοινότητα Βαρικού του Δήμου Αμυνταίου

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Η Παγκόσμια Σκυταλοδρομία για το κλίμα πέρασε από την Κοινότητα Βαρικού του Δήμου Αμυνταίου

Από τη Κοινότητα Βαρικού του Δήμου Αμυνταίου πέρασε  το βράδυ της Δευτέρας  η Παγκόσμια Σκυταλοδρομία  Running Out of Time, που ξεκίνησε από τη Γλασκώβη της Σκωτίας στις 30 Σεπτεμβρίου έφτασε στην Ελλάδα και συνεχίζει στο Σαρμ Ελ Σέιχ στην Αίγυπτο, μέσω Κύπρου και Ισραήλ. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συνεχή παγκόσμια σκυταλοδρομία που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ, με στόχο την παγκόσμια αφύπνιση για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

 

Ο Λάμπρος Κραμποκούκης, κάτοικος Αμυνταίου και μέλος της Ερευνητικής Ομάδας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ κάλυψε με ποδήλατο 19 χλμ. (Κλεισούρα-Βαρικό-Αναρράχη) μεταφέροντας τη σκυτάλη. Ο Δήμος Αμυνταίου, η Τοπική Κοινότητα και οι κάτοικοι του Βαρικού, επεφύλαξαν  θερμή και συγκινητική υποδοχή στον αθλητή.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η διαδρομή στη χώρα μας καλύπτει συνολική απόσταση 750χλμ., μοιρασμένη σε 72 τμήματα, από τα οποία τα 39 είναι σχεδιασμένα για δρομείς και τα 33 για ποδηλάτες περνώντας από πολλές πόλεις, εκτός κεντρικών δρόμων, ξεκινώντας από την Μεγάλη Πρέσπα και συνεχίζοντας στο χωριό Ψαράδες, στην Καστοριά, την Κλεισούρα, το Βαρικό του Δήμου Αμυνταίου και την Πτολεμαϊδα.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Παγκόσμια Σκυταλοδρομία για το κλίμα πέρασε από την Κοινότητα Βαρικού του Δήμου Αμυνταίου Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Παγκόσμια Σκυταλοδρομία για το κλίμα πέρασε από την Κοινότητα Βαρικού του Δήμου Αμυνταίου Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Παγκόσμια Σκυταλοδρομία για το κλίμα πέρασε από την Κοινότητα Βαρικού του Δήμου Αμυνταίου Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Παγκόσμια Σκυταλοδρομία για το κλίμα πέρασε από την Κοινότητα Βαρικού του Δήμου Αμυνταίου Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Παγκόσμια Σκυταλοδρομία για το κλίμα πέρασε από την Κοινότητα Βαρικού του Δήμου Αμυνταίου

 

 

 

Γραφείο Τύπου                                                                                                                                    Δήμου Αμυνταίου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!