Γ. Κασαπίδης: Στη τελική ευθεία η ανέγερση δύο νηπιαγωγείων στο Δήμο Κοζάνης

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Γ. Κασαπίδης: Στη τελική ευθεία η ανέγερση δύο νηπιαγωγείων στο Δήμο Κοζάνης

Γ. Κασαπίδης: Στη τελική ευθεία η ανέγερση δύο νηπιαγωγείων στο Δήμο Κοζάνης


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα κατασκευής δύο νέων νηπιαγωγείων στην Π.Ε. Κοζάνης, που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με κονδύλια που εξασφάλισε μέσω του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας (ΕΤΠΑ), στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Δήμο Κοζάνης.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Συγκεκριμένα, ξεκίνησαν και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη έργα, στο 10ο νηπιαγωγείο Κοζάνης, προϋπολογισμού 1.215.628,54 €, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες περίπου 75 νηπίων και στο 15ο νηπιαγωγείο Κοζάνης προϋπολογισμού 1.465.345,54 €, δυναμικότητας 50 νηπίων.

 

Τα υπό κατασκευή νέα νηπιαγωγεία επισκέφθηκε χθες, 20 Απριλίου 2023, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιος Κασαπίδης και η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κοζάνης, Κατερίνα Δαδαμόγια, συνοδευόμενοι από υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Κοζάνης. Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε για την πορεία των εν λόγω έργων δηλώνοντας την ικανοποίηση του για την εξέλιξή τους καθώς η ολοκλήρωσή τους αναμένεται μέσα στο 2023.

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στα υπό ανέγερση νηπιαγωγεία ο κ. Κασαπίδης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Έχουμε καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στον ευαίσθητο τομέα της σχολικής στέγης, που περιλαμβάνει τις απαραίτητες εργασίες και τον προγραμματισμό για την ανέγερση νέων σύγχρονων  σχολείων  καθώς και τη συντήρηση των υφιστάμενων  σχολικών μονάδων».

 

Στόχος της Περιφερειακής Αρχής είναι να ανταποκριθεί  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας. Τα παιδιά μας πρέπει να φοιτούν σε ένα σύγχρονο ασφαλές και φιλικό περιβάλλον.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γ. Κασαπίδης: Στη τελική ευθεία η ανέγερση δύο νηπιαγωγείων στο Δήμο Κοζάνης Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γ. Κασαπίδης: Στη τελική ευθεία η ανέγερση δύο νηπιαγωγείων στο Δήμο Κοζάνης

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...