Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Γ. Κασαπίδης: Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τα Νοσοκομεία της Δ. Μακεδονίας με στρατηγικό σχεδιασμό και κοινωνική ευθύνη προς όφελος της υγείας των πολιτών

Γ. Κασαπίδης: Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τα Νοσοκομεία της Δ. Μακεδονίας με στρατηγικό σχεδιασμό και κοινωνική ευθύνη προς όφελος της υγείας των πολιτών
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης, τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023, όπου μεταξύ άλλων, επιθεώρησε και τα έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια στο νοσηλευτικό ίδρυμα τα οποία εξελίσσονται με εξαιρετικά ταχείς ρυθμούς συμβαδίζοντας με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Ο Περιφερειάρχης είχε συνάντηση με τον Διοικητή του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου Κοζάνης Δημήτρη Σιόλιο και επισκέφτηκαν τη ΜΕΘ, Κλινικές και Τμήματα του Νοσοκομείου που ενισχύθηκαν με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, με χρηματοδότηση 3,5 εκατ. ευρώ από το Επιχειρησιακο Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία» 2014-2020.

 

Τον κ. Κασαπίδη συνόδευαν κατά την επίσκεψή του, η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Γιώργος Μαργαρίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Μετάβασης, Πράσινου Μετασχηματισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Καινοτομίας Στέργιος Κιάνας και ο Διευθυντή της ΜΕΘ του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης Κωνσταντίνος Στόκκος.

 

Μέχρι σήμερα η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στηρίζει το σύστημα υγείας με περισσότερα από 55 εκατομμύρια ευρώ, για αναβάθμιση κτιριακών υποδομών, νέες πτέρυγες σε Νοσοκομεία, σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό σε όλες τις κλινικές, χρηματοδοτήσεις για προσλήψεις επικουρικού προσωπικού και ενεργειακή αναβάθμιση Κέντρων Υγείας.

 

Συγκεκριμένα στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης τοποθετήθηκαν:

 

 • Αναπνευστήρες
 • Κλίνες ΜΕΘ ηλεκτρικές
 • Παρακλίνια μόνιτορ
 • Προσωρινός βηματοδότης
 • Λογισμικό software ενσωμάτωσης επεξεργασίας δεδομένων από τους αναπνευστήρες
 • Μόνιτορ μηχάνημα αερίων
 • Μηχάνημα φλεβοφλεβικής
 • Αναλυτές αερίων αίματος
 • Κάψουλες αρνητικής πίεσης COVID 19
 • Συγκρότημα παραγωγής οξυγόνου
 • Ηλεκτροκαρδιογράφους
 • Μόνιτορ – οθόνες προβολής
 • Επαγγελματικό πλυντήριο και στεγνωτήριο
 • Ασκούς ανάνηψης
 • Νεογνικούς αναπνευστήρες
 • Λογισμικό ενσωμάτωσης δεδομένων από τους αναπνευστήρες
 • Ρομποτικά συστήματα

 

Ο κ. Κασαπίδης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του σημείωσε πως: «Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στηρίζει τον εκσυγχρονισμό των Νοσοκομείων και την αναβάθμιση της κρατικής υγείας και του ΕΣΥ. Γι’ αυτό και έχουμε διαθέσει περισσότερα από 3,5 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση κρίσιμων υποδομών και εξοπλισμών στο Νοσοκομείο Κοζάνης, για την ενίσχυση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες».

 

Η ενίσχυση του τομέα της υγείας είναι προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής, η οποία συνδράμει στο έργο των αρμόδιων φορέων, ώστε να καλύπτει ανάγκες των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της Περιφέρειάς μας σε εξοπλισμό και υποδομές.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γ. Κασαπίδης: Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τα Νοσοκομεία της Δ. Μακεδονίας με στρατηγικό σχεδιασμό και κοινωνική ευθύνη προς όφελος της υγείας των πολιτών Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γ. Κασαπίδης: Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τα Νοσοκομεία της Δ. Μακεδονίας με στρατηγικό σχεδιασμό και κοινωνική ευθύνη προς όφελος της υγείας των πολιτών Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γ. Κασαπίδης: Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τα Νοσοκομεία της Δ. Μακεδονίας με στρατηγικό σχεδιασμό και κοινωνική ευθύνη προς όφελος της υγείας των πολιτών Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Γ. Κασαπίδης: Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τα Νοσοκομεία της Δ. Μακεδονίας με στρατηγικό σχεδιασμό και κοινωνική ευθύνη προς όφελος της υγείας των πολιτών

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης
H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...