Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Γ. Κασαπίδης: Η πολυφωνία και η εκπροσώπηση όλων των φορέων της Περιφέρειας με προτάσεις και σχέδιο στην Εδαφική Επιτροπή, διαμορφώνουν τον οδικό χάρτη για τη ριζική αναδιάρθρωση του παραγωγικού της μοντέλου

Γ. Κασαπίδης: Η πολυφωνία και η εκπροσώπηση όλων των φορέων της Περιφέρειας με προτάσεις και σχέδιο στην Εδαφική Επιτροπή, διαμορφώνουν τον οδικό χάρτη για τη ριζική αναδιάρθρωση του παραγωγικού της μοντέλου
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Μαΐου 2023, η πρώτη συνεδρίαση της Εδαφικής Επιτροπής, για το Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο αμφιθέατρο της ΖΕΠ, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιου Κασαπίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, Γρηγόρη Τσιούμαρη, του εκπροσώπου της ΠΕΔ και Δημάρχου Εορδαίας, Παναγιώτη Πλακεντά, του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας, Θεόδωρου Θεοδουλίδη, του Προέδρου του ΕΒΕ Κοζάνης, Γιάννη Μητλιάγκα, του Προέδρου του ΕΒΕ Φλώρινας, Σάββα Σαπαλίδη, του Προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου και Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Μετάβασης, Στέργιου Κιάνα, του Προέδρου του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου, Θεόδωρου Σιόγκα, του μέλους του ΔΣ της ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ Α.Ε., Γιώργου Τοπαλίδη, εκπροσώπων της ΔΕΗ, των Εργατικών Κέντρων Δ. Μακεδονίας και μελών Τοπικών Οργανώσεων Νέων.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

«Πυλώνας ανάπτυξης για την περιοχή αποτελεί το Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων σχεδιάζουμε από κοινού, με την τοπική κοινωνία και τους φορείς, το μέλλον της Περιφέρειας». Με αυτά τα λόγια ο Περιφερειάρχης από το βήμα της πρώτης συνεδρίασης της Εδαφικής Επιτροπής Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, έστειλε το μήνυμα της αναπτυξιακής στρατηγικής που ακολουθεί η Περιφερειακή Αρχή, ώστε η ριζική αναδιάρθρωση της οικονομίας της Περιφέρειας, να χαρτογραφηθεί με τη συμμετοχή και τις προτάσεις όλων των κοινωνικών ομάδων και φορέων.

 

Οι σημαντικές τοποθετήσεις, επισημάνσεις και αποφάσεις των μελών για το σχέδιο της ΔΑΜ κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης, καταδεικνύουν και παγιώνουν τους σχεδιασμούς της Περιφερειακής Αρχής για την κατάρτιση ενός ρεαλιστικού σχεδίου ως ένα οδικό χάρτη με μετρήσιμο αποτέλεσμα, για την αναδιάρθρωση του παραγωγικού μοντέλου, σημαντικό για την ανάπτυξη της οικονομίας και της κοινωνίας.

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...