Ευχαριστήριο Προέδρου Τοπικής Κοινότητας Καστανιάς

Ευχαριστήριο Προέδρου Τοπικής Κοινότητας Καστανιάς

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ευχαριστήριο Προέδρου Τοπικής Κοινότητας Καστανιάς

Ως πρόεδρος της κοινότητας Καστανιάς Δήμου Σερβίων και μετά τη σημερινή ανάθεση των μελετών για την κατασκευή λιμνοδεξαμενών και αρδευτικού δικτύου στην περιοχή «ΠΑΤΑΤΟΧΩΡΑΦΑ» Καστανιάς του Δήμου Σερβίων στην Αναπτυξιακή Κοζάνης (ΑΝΚΟ Α.Ε.) από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη, προϋπολογισμού 242.000€, οφείλω να ευχαριστήσω:

  • τον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη για το ενδιαφέρον του για την υλοποίηση του έργου αφού στις 31/12/2020 ενέταξε ήδη και εξασφάλισε χρηματοδότηση των μελετών στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
  • τον πρώηνΑντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης και νυν Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Γρηγόρη Τσιούμαρη για όλες τις ενέργειες και προσπάθειες που κατέβαλε για να στοιχειοθετηθεί πλήρως η πρόταση για την χρηματοδότηση και προώθηση του έργου στην πορεία υλοποίησης του.
  • όλους όσους εργάστηκαν από τη θέση τους και με τον τρόπο τους για να φθάσουμε στη σημερινή μεγάλη μέρα για τον τόπο μας και την περιοχή μας,αφού το μεγάλο αναγκαίο έργο που τόσα χρόνια ζητούσαμε θα δώσει νέα πνοή στους υπάρχοντες και νέους καλλιεργητές μας, ανοίγοντας νέους και ελπιδοφόρους ορίζοντες στην τοπική μας οικονομία.

 

Γιώργος Νιζάμης

Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Καστανιάς

Δήμου Σερβίων

 

 

 

Υποσημείωση: Το ευχαριστήριο απέστειλε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καστανιάς  Γιώργος Νιζάμης στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Γρηγόρη Τσιούμαρη.

Ευχαριστήριο Προέδρου Τοπικής Κοινότητας Καστανιάς

servia patatochorafa servia patatochorafa 1

Κοινοποιήστε το άρθρο

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

asfaleies nikou ptolemaida