Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Υποστράτηγου Π.Σ. Κωνσταντίνου Θεοφιλόπουλου και της νέας Διοικήτριας της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας Πύραρχου Αρχοντίας Σερέτη στον Περιφερειάρχη

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Υποστράτηγου Π.Σ. Κωνσταντίνου Θεοφιλόπουλου και της νέας Διοικήτριας της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας Πύραρχου Αρχοντίας Σερέτη στον Περιφερειάρχη

Περιεχόμενο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη πραγματοποίησε σήμερα  ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Υποστράτηγος Π.Σ. Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος, συνοδευόμενος από τη νέα Διοικήτρια της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας Πύραρχο Αρχοντία Σερέτη.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η λειτουργία της Σχολής Πυροσβεστών και η ανάγκη επέκτασης των εγκαταστάσεων με στόχο την αναβάθμισης του εκπαιδευτικού της έργου, καθώς με τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά αναμένεται αύξηση των σπουδαστών. Η νέα αυτή συνθήκη αναμένεται να δημιουργήσει αυξημένες ανάγκες τόσο στους εκπαιδευτικούς, όσο και στους χώρους διαμονής των σπουδαστών.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας ανέφερε πως η Περιφερειακή Αρχή στηρίζει το έργο της Σχολής Πυροσβεστών και με τις κατάλληλες παρεμβάσεις θα συνδράμει στον σχεδιασμό της επέκτασης των χώρων.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Υποστράτηγου Π.Σ. Κωνσταντίνου Θεοφιλόπουλου και της νέας Διοικήτριας της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας Πύραρχου Αρχοντίας Σερέτη στον Περιφερειάρχη Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Υποστράτηγου Π.Σ. Κωνσταντίνου Θεοφιλόπουλου και της νέας Διοικήτριας της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας Πύραρχου Αρχοντίας Σερέτη στον Περιφερειάρχη 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !