«Επιβολή διοικητικών προστίμων λόγω μη τήρησης μέτρων πυρασφάλειας σε Κοζάνη και Καστοριά»

«Επιβολή διοικητικών προστίμων λόγω μη τήρησης μέτρων πυρασφάλειας σε Κοζάνη και Καστοριά»

Περιεχόμενο

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, στις 18 Φεβρουαρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κοζάνης, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, μετά από καύση σε χορτολιβαδική έκταση, στη Δ.Ε. Σιάτιστας, του Δήμου Βοΐου Κοζάνης.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, στις 19 Φεβρουαρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καστοριάς, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, μετά από καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Λακκωμάτων του Δ. Άργους Ορεστικού Καστοριάς.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !