Κωτσιδης Στέφανος

Επίσκεψη των Αντιπεριφερειαρχών σε επιχειρήσεις του Δήμου Σερβίων

Επίσκεψη των Αντιπεριφερειαρχών σε επιχειρήσεις του Δήμου Σερβίων
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Οι Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια, Διοίκησης και Οικονομικού Μενέλαος Μακρυγιάννης και Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Απασχόλησης Γιώργος Βαβλιάρας επισκέφθηκαν και συνομίλησαν με ανθρώπους των εταιριών «Αφοί Μπισιρίτσα», «ΠΡΑΣΣΟΣ ΠΑΝ. & ΣΙΑ Ο.Ε.» και «ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ”ΠΗΓΑΣΟΣ”».

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Untitled-2

Οι εν λόγω επιχειρήσεις εντάχθηκαν ή διερευνάται η ένταξή τους σε προγράμματα που υλοποιούνται από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με σκοπό την αναβάθμισή τους και τη διατήρηση και αύξηση των θέσεων εργασίας που αποτελεί βασική στόχευση της Περιφερειακής Αρχής.

 

Οι Αντιπεριφερειάρχες ξεναγήθηκαν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της επιχείρησης «Μπισιρίτσα», με δραστηριότητα τόσο στον πρωτογενή τομέα (παραγωγή χοιρινού κρέατος) όσο και στον δευτερογενή. Ιδιαίτερα καινοτόμα είναι η μονάδα παραγωγής και εκμετάλλευσης Βιοαερίου με σκοπό τη συμπαραγωγή ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας. Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν την επιχείρηση «ΠΡΑΣΣΟΣ ΠΑΝ. & ΣΙΑ Ο.Ε.», Αναγομώσεις και Εμπόριο Ελαστικών – Εμπόριο Ζαντών.

 

Τέλος, επισκέφθηκαν την Εταιρεία Κατασκευής Γεωργικών Μηχανημάτων «Πήγασος», μια εταιρία πρότυπο όχι μόνο για τη Δυτική Μακεδονία αλλά και για όλη την Ελλάδα. Οι Αντιπεριφερειάρχες ευχαρίστησαν τους επιχειρηματίες για την ξενάγηση και τη φιλοξενία.

 

Προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής είναι η στήριξη, η ενίσχυση και η ανάδειξη των τοπικών επιχειρήσεων στις οποίες η Περιφέρεια στέκεται αρωγός.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη των Αντιπεριφερειαρχών σε επιχειρήσεις του Δήμου Σερβίων Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη των Αντιπεριφερειαρχών σε επιχειρήσεις του Δήμου Σερβίων Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη των Αντιπεριφερειαρχών σε επιχειρήσεις του Δήμου Σερβίων Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη των Αντιπεριφερειαρχών σε επιχειρήσεις του Δήμου Σερβίων Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη των Αντιπεριφερειαρχών σε επιχειρήσεις του Δήμου Σερβίων Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη των Αντιπεριφερειαρχών σε επιχειρήσεις του Δήμου Σερβίων

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.