Επίσκεψη Δημάρχου στο ΚΑΠΗ Αμυνταίου (φωτογραφίες)

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Επίσκεψη Δημάρχου στο ΚΑΠΗ Αμυνταίου (φωτογραφίες)

Επίσκεψη Δημάρχου στο ΚΑΠΗ Αμυνταίου (φωτογραφίες)


Το ΚΑΠΗ του Δήμου Αμυνταίου επισκέφθηκε το πρωί  της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Άνθιμος Μπιτάκης με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Σωτήρη Βόσδου, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου κ. Ιορδάνη Μπάντη, την Πρόεδρο ΝΠΔΔ κ. Ελένη  Ιωαννίδου  Τζίτζιου και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αμυνταίου κ. Ευάγγελο Μακρή .

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μέλη του ΚΑΠΗ και να ανταλλάξουν εγκάρδιες ευχές ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Με τη συνοδεία τσαγιού, καφέ και εδεσμάτων, πέρασαν το ζεστό αυτό πρωινό  ενώ οι χορωδοί του ΚΑΠΗ τραγούδησαν τα κάλαντα και άλλα τραγούδια.

 

Ο κ.Άνθιμος Μπιτάκης εξέφρασε τη συγκίνηση και τη χαρά του που βρέθηκε ανάμεσα στα άτομα της τρίτης ηλικίας σημειώνοντας ότι έχουν τον σεβασμό και την αγάπη όλων. Τέλος τους διαβεβαίωσε ότι Δημοτική Αρχή θα στέκεται πάντα δίπλα τους ώστε να βρίσκουν λύση στα καθημερινά τους προβλήματα.

 

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη Δημάρχου στο ΚΑΠΗ Αμυνταίου (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη Δημάρχου στο ΚΑΠΗ Αμυνταίου (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη Δημάρχου στο ΚΑΠΗ Αμυνταίου (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη Δημάρχου στο ΚΑΠΗ Αμυνταίου (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη Δημάρχου στο ΚΑΠΗ Αμυνταίου (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη Δημάρχου στο ΚΑΠΗ Αμυνταίου (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη Δημάρχου στο ΚΑΠΗ Αμυνταίου (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη Δημάρχου στο ΚΑΠΗ Αμυνταίου (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη Δημάρχου στο ΚΑΠΗ Αμυνταίου (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη Δημάρχου στο ΚΑΠΗ Αμυνταίου (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη Δημάρχου στο ΚΑΠΗ Αμυνταίου (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη Δημάρχου στο ΚΑΠΗ Αμυνταίου (φωτογραφίες) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Επίσκεψη Δημάρχου στο ΚΑΠΗ Αμυνταίου (φωτογραφίες)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!