Η ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ οργανώνει εκδρομή πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ «ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ»: ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
ΕΟΡΔΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ «ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ»: ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ

 

Πιστή στο ραντεβού της με τον πολιτισμό, η ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ δίνει και φέτος, το καλοκαίρι, το παρόν διοργανώνοντας εξορμήσεις και συμμετέχοντας σε δυνατές θεατρικές παραστάσεις του κλασικού ρεπερτορίου:

  • Την Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021, στο Θέατρο Δάσους, στη Θεσσαλονίκη, οι Βάκχες του Ευριπίδη, σε μετάφραση Γιώργου Χειμωνά και σκηνοθεσία Νικαίτης Κοντούρη
  • Από Παρασκευή 6 έως Κυριακή 8 Αυγούστου 2021, στα πλαίσια εκδρομής, στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, η Ελένη του Ευριπίδη, σε μετάφραση Παντελή Μπουκάλα και σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου
  • Την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021, στο Θέατρο Δάσους, στη Θεσσαλονίκη, ο Ορέστης του Ευριπίδη, σε μετάφραση Γιώργου Χειμωνά και σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ, για την ενημέρωση και τη μέγιστη ψυχαγωγία των μελών και των φίλων του, διοργανώνει ένα διαδικτυακό σεμινάριο – συνάντηση του κοινού με τον Θεσσαλονικιό συγγραφέα Θανάση Τριαρίδη, ο οποίος, ως ειδικός, θα βοηθήσει στην προσέγγιση του περιεχομένου των έργων αλλά και της προσωπικότητας του Ευριπίδη.

Περισσότερες πληροφορίες για τον κ. Τριαρίδη:

https://www.facebook.com/triaridis

https://elearning.polis.edu.gr/course/melenia-lemonia-20century2-all/

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 και ώρα 7:30μ.μ. στον αύλειο χώρο του Παιδικού Σταθμού «Ουράνιο Τόξο», στο 2ο χλμ. Πτολεμαΐδας –  Μποδοσάκειου, υπό αυστηρά υγειονομικά μέτρα προστασίας.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6972109070 

«Ο πολιτισμός, ως θεραπεία σε κάθε πανδημία». Μείνετε συντονισμένοι στην «Υψικάμινο»

 

Κοινοποιήστε το άρθρο

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

asfaleies nikou ptolemaida