Πτολεμαΐδα: Απόπειρα τηλεφωνικής εξαπάτησης του « Καλού Σαμαρείτη»

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Πτολεμαΐδα: Απόπειρα τηλεφωνικής εξαπάτησης του « Καλού Σαμαρείτη»

Πτολεμαΐδα: Απόπειρα τηλεφωνικής εξαπάτησης του « Καλού Σαμαρείτη»

 

Τα άμεσα αντανακλαστικά και η παράλληλη έρευνα λειτούργησαν αποτελεσματικά για τον Πρόεδρο του Χριστιανικού – Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Καλός Σαμαρείτης» Απόστολο Πατσινακίδη, για να μην εξαπατηθεί από άγνωστο ο οποίος  ζητούσε τηλεφωνικά να κατατεθεί το ποσό των 250€, προκειμένου να αποφευχθεί η έξωση οικογένειας ισχυριζόμενος πως ένα από τα παιδιά της αντιμετωπίζει σοβαρό ιατρικό πρόβλημα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο καλών συστήθηκε ως υπάλληλος των Κοινωνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας έδωσε αριθμό λογαριασμού της Τράπεζας Eurobank, που είναι δικός του, για να κατατεθούν τα χρήματα πριν παρέλθει το ωράριο λειτουργίας της Τράπεζας.

Στις επίμονες ερωτήσεις του αποδέκτη, απέφυγε να δώσει τον αριθμό του σταθερού του τηλεφώνου όπως και το υπηρεσιακό του e-mail γεγονός που του γέννησε υποψίες  ενημερώνοντας την Αστυνομία ενώ επικοινώνησε και με την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας η οποία διέψευσε τα πάντα.

 

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

ΜΕ ΕΤΙΚΕΤΑ: ,
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!