Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την επισκευή φθορών ασφαλτικού οδοστρώματος οδικού δικτύου Δήμου Εορδαίας.

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την επισκευή φθορών ασφαλτικού οδοστρώματος οδικού δικτύου Δήμου Εορδαίας.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Από το εσωτερικό οδικό δίκτυο της Κοινότητας Ασβεστόπετρας, ξεκίνησαν οι εργασίες για την εκτέλεση του έργου : «Επισκευή φθορών ασφαλτικού οδοστρώματος οδικού δικτύου Δήμου Εορδαίας έτους 2020», προϋπολογισμού 300.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.) και ποσού συμβατικού αντικειμένου 213.888,57  ευρώ (με ΦΠΑ).

Το συγκεκριμένο έργο έχει ως αντικείμενο όλες τις εργασίες που είναι απαραίτητες, για την επισκευή φθορών ασφαλτικού οδοστρώματος στους δρόμους των Κοινοτήτων του Δήμου Εορδαίας και της πόλης της Πτολεμαΐδας.

Οι εργασίες ξεκίνησαν από την ανάδοχο εταιρεία στην αρχή της εβδομάδας, υπό την επίβλεψη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Εορδαίας και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας & Προγραμματισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νικόλαου Φουρκιώτη.

 

Το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε 12 μήνες και η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από πιστώσεις ΣΑΤΑ και ίδιους πόρους.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida