Συμμετοχή του Δήμου Εορδαίας στην Παγκόσμια Δράση Ευαισθητοποίησης προς τα άτομα με τυφλοκώφωση.

Συμμετοχή του Δήμου Εορδαίας στην Παγκόσμια Δράση Ευαισθητοποίησης προς τα άτομα με τυφλοκώφωση.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) του Δήμου Εορδαίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Τυφλοκωφών Ατόμων, Γονέων και Φίλων «Το Ηλιοτρόπιο», συμμετέχουν φέτος στην παγκόσμια δράση ευαισθητοποίησης προς τα άτομα με τυφλοκώφωση,  η οποία προωθείται από τον Deafblind International  (DBI).

Μπορείτε να συμμετέχετε όλοι σε αυτή τη μεγάλη εκδήλωση.

Ελάτε μαζί μας, να πλέξουμε σπίτι  μένοντας ασφαλείς!!!!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας και τη δημιουργικότητά σας, πλέκοντας κομμάτια (20Χ20) μέχρι τις 31 Μαΐου 2021 και να τα στείλετε στη Διεύθυνση Γαλιάνης 2, 50200 Πτολεμαΐδα. Εάν έχετε ερωτήσεις ή για πληροφορίες μπορείτε να  επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 6972783171 & 6973520819 (ΚΑΠΗ), 6982003651  (ΚΗΦΗ) ή να στέλνετε email στα kapiptol@gmail.com, kifi2003@outlook.com.

Κάθε τετράγωνο κομμάτι που θα ενωθεί με τα υπόλοιπα θα καλύψει ένα αντικείμενο της πόλης μας. Αυτό συμβολίζει τη συνένωση των ανθρώπων.

Στόχος είναι να αυξήσουμε  την ευαισθητοποίηση και να επηρεάσουμε τις υπηρεσίες για αυτά τα άτομα σε όλο τον κόσμο.

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida