Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πτολεμαϊδα-Κοσμήτορας Σχολής Υγείας : Κατάθεση φακέλου για το τμήμα Λογοθεραπείας

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ο   φάκελος  υποψηφιότητας,   για  την λειτουργία του νέου τμήματος  λογοθεραπείας  στην Πτολεμαϊδα  που είναι σε  αναστολή-  μαζί με άλλα πέντε (5) τμήματα του Νέου Πανεπιστημίου  Δυτ. Μακεδονίας- προετοιμάζεται να κατατεθεί  τις  επόμενες εβδομάδες στο Υπουργείο Παιδείας και την  αρμόδια επιτροπή, σύμφωνα με  δηλώσεις στην  ΕΡΤ Κοζάνης, του Καθηγητή και   Κοσμήτορα  της Σχολής  Υγείας στην Πτολεμαϊδα, Κωνσταντίνου   Τσανακτσίδη.

«Θα στηρίξουμε υλικοτεχνικά  το Νέο Τμήμα Λογοθεραπείας στην Πτολεμαϊδα  και με την συνεργασία όλων των αρχών και φορέων, πιστεύουμε  ότι  από  την επόμενη ακαδημαϊκή  χρονιά θα ξεκινήσει να λειτουργεί,  ως  το τρίτο πανεπιστημιακό τμήμα  της Σχολής Υγείας», τόνισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη του ο κ. Τσανακτσίδης, προσθέτοντας  ότι «τα δύο τμήματα της Σχολής που λειτουργούν σήμερα στην Πτολεμαϊδα  είναι σε καλό επίπεδο, αφού τόσο το παλαιότερο τμήμα Μαιευτικής, όσο και αυτό του τμήματος εργοθεραπείας  που ξεκίνησε από την φετινή ακαδημαϊκή χρονιά, έχουν πολύ καλές  προοπτικές και υψηλές βάσεις εισαγωγής».

Ο Κοσμήτορας  της Σχολής  Υγείας στην  Πτολεμαϊδα, έκανε γνωστό μάλιστα ότι με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας  και σε συνεννόηση με τον Πρύτανη του Νέου Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας, θα υπάρξει το επόμενο διάστημα και συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας, όπου θα κατατεθεί ο  σχετικός φάκελος υποψηφιότητας για τη λειτουργία του τμήματος λογοθεραπείας, το οποίο μαζί με τα δύο ακόμη πανεπιστημιακά τμήματα της Σχολής στην Πτολεμαϊδα, θα  μπορέσουν τα επόμενα 2 χρόνια , να δημιουργήσουν το κατάλληλο ακαδημαϊκό περιβάλλον στην περιοχή, με 1000 έως 1500 φοιτητές, συνολικά.

Ο κ. Τσανακτσίδης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο νέο τμήμα  εργοθεραπείας που λειτουργεί  με επιτυχία  από τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Πτολεμαϊδα και στάθηκε  στο «πρωτοφανές  θετικό γεγονός» -όπως το χαρακτήρισε- των φετινών κατατακτήριων εξετάσεων, όπου  για την εργοθεραπεία στην Πτολεμαϊδα , υπήρξαν  140  αιτήσεις συμμετοχής.

 

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-Σύνταξη: Αντώνης  Μαυρίδης

Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida