Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πτολεμαΐδα: Προετοιμασίες στη ΔΟΥ για μεταφορά στο Διοικητήριο της ΠΔΜ

Πτολεμαΐδα: Προετοιμασίες στη ΔΟΥ για μεταφορά στο Διοικητήριο της ΠΔΜ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Πτολεμαΐδα: Προετοιμασίες στη ΔΟΥ για μεταφορά στο Διοικητήριο της ΠΔΜ

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη μετακόμιση της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας στο κτήριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στον ευρύτερο χώρο του Πάρκου Εκτάκτων Αναγκών και οι προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

 

Πρόκειται για τη τρίτη κατά σειρά μεταστέγαση Δημόσιας Υπηρεσίας, μετά από εκείνες του τμήματος συγκοινωνιών και πρόσφατα του ΕΦΚΑ Πτολεμαΐδας, που λειτουργούσαν για πολλά χρόνια σε ενοικιαζόμενους χώρους και τώρα ήλθε το πλήρωμα του χρόνου για να συγκεντρωθούν σε ένα οίκημα, εξυπηρετώντας  άμεσα τους πολίτες.

Σύμφωνα με την Προϊσταμένη της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας  Πτολεμαΐδας Αναστασία Χατζοπούλου τα τμήματα θα αναπτυχθούν στον 2ο και 3ο όροφο του Διοικητηρίου ενώ  έχουν ήδη μεταφερθεί τα μεταλλικά ράφια για να ακολουθήσει η αντίστοιχη διαδικασία των αρχείων και η τοποθέτηση τους καθώς και του υπόλοιπου εξοπλισμού.

Στις 5, 6 και 7 Ιουλίου η Υπηρεσία θα παραμείνει κλειστή, ώστε να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση στο νέο χώρο και από τις 8 Ιουλίου οι συναλλαγές με το κοινό θα εκτελούνται κανονικά.

Εν τω μεταξύ το ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Πτολεμαΐδας πραγματοποιεί καθημερινά πέντε δρομολόγια από και προς το Διοικητήριο, κατά τις ώρες λειτουργίας των Υπηρεσιών, για να καλύψει τις ανάγκες μετακίνησης του επιβατικού κοινού με την προοπτική κι εφόσον αυξηθεί η κίνηση, να προστεθούν κι άλλα δρομολόγια.

Mαίρη Κεσκιλίδου

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida