Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πτολεμαΐδα: Κινηματογραφική διάκριση του Φάνη Τοψαχαλίδη…σε συνθήκες καραντίνας

Πτολεμαΐδα: Κινηματογραφική διάκριση του Φάνη Τοψαχαλίδη…σε συνθήκες καραντίνας

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Μέσα  στις  24 καλύτερες  ταινίες μικρού μήκους , για τον εγκλεισμό και τον κορωνοίό σε συνθήκες καραντίνας, επιλέχθηκε   η ταινία του  Φάνη  Τοψαχαλίδη από την Πτολεμαΐδα, η  οποία  μαζί  με  άλλες  300 από  ολόκληρο τον κόσμο, συμμετείχε  σε ένα Διεθνές Φεστιβάλ  Κινηματογράφου,  στο  Covid  19  Film Fest .

Ο  Σκηνοθέτης  Φάνης  Τοψαχαλίδης δημιούργησε ,  εντός  σπιτιού, μία ταινία τρεισήμισι λεπτών και  όπως  χαρακτηριστικά  αναφέρει  στην ΕΡΤ  Κοζάνης, «το καλό, το κακό και η αναμονή της ελπίδας, διαπερνά  αυτό τον χρόνο του εγκλεισμού, όπου μετά την βροχή , βγαίνει  το ουράνιο τόξο».

Με την συμμετοχή  της μητέρας , της  γυναίκας και της κόρης του , στην ταινία COVID-19 RAIN, ο  Πτολεμαϊδιώτης  δημιουργός, αποτυπώνει  την  προτροπή της αναζήτησης για το καλύτερο  μέσα σε συνθήκες  εγκλεισμού, όπου δεν βάζουμε ποτέ σε κίνδυνο την υγεία μας, την υγεία της οικογένειας και την δημόσια υγεία.

Ο  Φάνης  Τοψαχαλίδης  δηλώνει  ιδιαίτερα  ικανοποιημένος  για την διάκριση πρόκρισης της ταινίας του, η οποία προβάλλεται  από την περασμένη Τρίτη, στα  ηλεκτρονικά μέσα του Φεστιβάλ και στον διαγωνισμό.

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης   Μαυρίδης

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida