Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πτολεμαΐδα: Φίλοι και συμμαθητές του Ανδρόνικου τιμούν τη μνήμη του με αιμοδοσία

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Τη μνήμη του φίλου και συμμαθητή τους Ανδρόνικου, που το 2017 «έφυγε» χτυπημένος από τη λευχαιμία, τιμούν συνομήλικοι του, ενήλικοι πλέον, δίνοντας σήμερα για πρώτη φορά αίμα στην εκδήλωση η οποία με αφορμή την «Ημέρα Εθελοντισμού Ανδρόνικος» -17 Μαΐου- διοργανώνεται από την ομώνυμη ομάδα στο τμήμα Αιμοδοσίας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.

Η υπεύθυνη της ομάδας, Πόπη Παρασκευά, απευθύνει έκκληση σε όλους όσους μπορούν να δώσουν πέντε λεπτά από τον χρόνο τους και να αιμοδοτήσουν, επειδή υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα, ενώ αυτή την πράξη ανθρωπιάς μπορούν να στηρίξουν και όσοι έκαναν το εμβόλιο για την COVID-19 πριν από δύο εικoσιτετράωρα.

Παράλληλα, η ομάδα προετοιμάζεται και για την οργάνωση  των εκδηλώσεων συλλογής δειγμάτων μυελού των οστών, ώστε, όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες, να ξεκινήσουν και πάλι την προσπάθεια αυτή, με πρώτους στη λίστα των νέων εγγραφών τους φίλους και συμμαθητές του Ανδρόνικου.

Σε ό,τι αφορά τη σημερινή εκδήλωση, οι ώρες λειτουργίας του τμήματος αιμοδοσίας είναι από τις 08.30 έως τις 13.30.

Mαίρη Κεσκιλίδου

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida