Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πτολεμαΐδα: Επετειακή συναυλία για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Πτολεμαΐδα: Επετειακή συναυλία για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Πτολεμαΐδα: Επετειακή συναυλία για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

 

Το νπδδ ΚΟΙΠΠΑΠ  καί το Βαρβούτειο Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας συμμετέχει στις 21 δράσεις που διοργανώνει ο Δήμος Εορδαίας με την ευκαιρία συμπλήρωσης 200 Χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Την Κυριακή 27 Ιουνίου, στις 19.30 στην αυλή του Δημοτικού Ωδείου μουσικά σύνολα του Ωδείου αποτελούμενα από καθηγητές καί σπουδαστές του, ερμηνεύουν έργα Ελλήνων συνθετών όπως των Σκαλκώτα, Κωνσταντινίδη, Φάμπα, Χατζιδάκι καθώς καί ξένων συνθετών που έργα τους είναι εμπνευσμένα από την Ελλάδα καί την ιστορία της. Μουσικές με ελληνικό χρώμα, επεξεργασμένες παραδοσιακές μελωδίες καί ηχοχρώματα που αποπνέουν Ελλάδα συνθέτουν το πρόγραμμα της συναυλίας που προετοιμάστηκε με μεράκι κάτω από τις αντίξοες συνθήκες της καραντίνας καί της διακοπής των δια ζώσης μαθημάτων καί προβών.

Το Δημοτικό Ωδείο επανέρχεται δυναμικά στις ζωντανές συναυλίες μετά από ενάμιση χρόνο αναγκαστικής απουσίας, στην πρώτη ανοιχτή για το κοινό συναυλία του έτους για την πόλη μας.

Λόγω τήρησης των μέτρων κατά Covid, η είσοδος στο χώρο της συναυλίας θα γίνει μόνο με προσκλήσεις που το κοινό μπορεί να προμηθευτεί από τη γραμματεία του ωδείου (ΤΡ-ΣΑ 13.00 – 20.00), καθώς καί με όλα τα μέτρα προστασίας.

Σας περιμένουμε!

 

Σούλα Πράπα

Πρόεδρος ΔΣ νπδδ ΚΟΙΠΠΑΠ

Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Συνθέτης – Διευθυντής Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida