Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πτολεμαΐδα – Δ. Θεοδουλίδης: «Η βαθμολογία των εξετάσεων είναι απλώς μία αρχή – Ο αγώνας συνεχίζεται»

Πτολεμαΐδα – Δ. Θεοδουλίδης: «Η βαθμολογία των εξετάσεων είναι απλώς μία αρχή – Ο αγώνας συνεχίζεται»

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Πτολεμαΐδα – Δ. Θεοδουλίδης: «Η βαθμολογία των εξετάσεων είναι απλώς μία αρχή – Ο αγώνας συνεχίζεται»

Με 19.392 μόρια ο μαθητής του 3ου Γενικού Λυκείου Πτολεμαΐδας, Δημήτρης Θεοδουλίδης είναι ο πρώτος σε επίπεδο ΠΕ Κοζάνης που συγκέντρωσε την υψηλότερη  βαθμολογία για την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, νιώθοντας χαρά επειδή επιβραβεύτηκε μία προσπάθεια δύο ετών αλλά «η βαθμολογία των εξετάσεων είναι απλώς μία αρχή. Ο αγώνας συνεχίζεται». Η καραντίνα ήταν “σύμμαχός” του καθώς, όπως λέει, είχε άπλετο χρόνο για διάβασμα, ενώ στερήθηκε, όπως όλοι οι υποψήφιοι, κάποιες εξόδους και αθλητικές δραστηριότητες. Ταλαντεύεται ως προς την επιλογή της Σχολής, με την Ιατρική και τη  Χημεία να τον απασχολούν σοβαρά, και η παρότρυνσή του στα παιδιά που δεν άγγιξαν φέτος το όνειρο της επιτυχίας στην κατεύθυνση που επιθυμούσαν, «να πιστεύουν στις δυνατότητές τους και να επιμείνουν στο στόχο τους».

Σε ό,τι αφορά τους πρώτους στα άλλα Λύκεια, ο Γιώργος Καφές από το 1ο Γενικό Λύκειο συγκέντρωσε 19.113 μόρια, ενώ από το 2ο ΓΕΛ η πρώτη σε βαθμολογία είναι μαθήτρια με 18.560 μόρια και Ομάδα προσανατολισμού τον τομέα της Υγείας. Από το 1ο ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας ο Βασίλης Χατζηνίκος φιγουράρει στην 1η θέση συγκεντρώνοντας 18.500 μόρια, ενώ από το Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο πρώτευσε με 17,432 μόρια μαθήτρια με Ομάδα προσανατολισμού επίσης τον τομέα της Υγείας.

 

 

Μαίρη Κεσκιλίδου

Μία Απάντηση

  1. Ερώτηση: Έχει κάποια συγγένεια ο Δημήτρης με τον πρύτανη του πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρο Θεοδουλίδη;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida