Πτολεμαΐδα: Απόπειρα τηλεφωνικής εξαπάτησης του « Καλού Σαμαρείτη»

Πτολεμαΐδα: Απόπειρα τηλεφωνικής εξαπάτησης του « Καλού Σαμαρείτη»

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Πτολεμαΐδα: Απόπειρα τηλεφωνικής εξαπάτησης του « Καλού Σαμαρείτη»

 

Τα άμεσα αντανακλαστικά και η παράλληλη έρευνα λειτούργησαν αποτελεσματικά για τον Πρόεδρο του Χριστιανικού – Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Καλός Σαμαρείτης» Απόστολο Πατσινακίδη, για να μην εξαπατηθεί από άγνωστο ο οποίος  ζητούσε τηλεφωνικά να κατατεθεί το ποσό των 250€, προκειμένου να αποφευχθεί η έξωση οικογένειας ισχυριζόμενος πως ένα από τα παιδιά της αντιμετωπίζει σοβαρό ιατρικό πρόβλημα.

Ο καλών συστήθηκε ως υπάλληλος των Κοινωνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας έδωσε αριθμό λογαριασμού της Τράπεζας Eurobank, που είναι δικός του, για να κατατεθούν τα χρήματα πριν παρέλθει το ωράριο λειτουργίας της Τράπεζας.

Στις επίμονες ερωτήσεις του αποδέκτη, απέφυγε να δώσει τον αριθμό του σταθερού του τηλεφώνου όπως και το υπηρεσιακό του e-mail γεγονός που του γέννησε υποψίες  ενημερώνοντας την Αστυνομία ενώ επικοινώνησε και με την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας η οποία διέψευσε τα πάντα.

 

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Κρεοπωλείο Παπαδημητρίου Κοζάνη
Γρηγοριαδης Ζαχος Κοζάνη
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Κρεοπωλείο Λουκάς Πτολεμαΐδα Εορδαία
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida