Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πολιτιστικός Σύλλογος ”Υψικάμινος” – Ευχαριστήριο

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Πολιτιστικός Σύλλογος ”Υψικάμινος” – Ευχαριστήριο

unnamed file 7 1

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους μας που παραβρέθηκαν στο Σεμινάριο, το οποίο παρέδωσε, διαδικτυακά, ο Θεσσαλονικιός συγγραφέας Θανάσης Τριαρίδης, με θέμα την Αρχαία Τραγωδία και ειδικότερα τον τραγικό ποιητή Ευριπίδη και τα έργα του «Βάκχες», «Ελένη» και «Ορέστης».

Ευχαριστούμε την Κυριακή Στούμπου για την παραχώρηση του αύλειου χώρου του Νηπιαγωγείου «Ουράνιο Τόξο» στο 2ο χλμ Πτολεμαΐδας – Μποδοσάκειου. Η ομορφιά της φύσης και η ηρεμία του χώρου επέδωσαν την πνευματική διάσταση που απαιτούσε το συγκεκριμένο γεγονός.

Ευχαριστούμε τον συγγραφέα Θανάση Τριαρίδη για το πάθος και την έμπνευση που μετέφερε στο κοινό μυώντας μας στην δραματουργία της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας, με τις δικές του αξιόλογες γενικές και ειδικές παρατηρήσεις. Ο Θανάσης Τριαρίδης (http://www.triaridis.gr/books.html) έχει ασχοληθεί με ποικίλα λογοτεχνικά είδη, με το θέατρο, την ποίηση και έχει γράψει αισθητικά δοκίμια, άρθρα, διηγήματα, μυθιστορήματα, μεταξύ των οποίων το βιβλίο «Μελένια λεμόνια» (2005).

Επόμενη δράση του συλλόγου, η εκδρομή στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Δάσους, για την παρακολούθηση της τραγωδίας του Ευριπίδη «Βάκχες», την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6972109070

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida