Πολιτίδης Χρήστος – ”Η απάντησις (μου) εις τον κύριο Κωνσταντίνο Μαυρίδη, ιδιοκτήτη της ηλεκτρονικής διευθύνσεως τα ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ”

Πολιτίδης Χρήστος - Η απάντησις (μου) εις τον κύριο Κωνσταντίνο Μαυρίδη Ιδιοκτήτη της ηλεκτρονικής διευθύνσεως  τα “ΝΕΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Το πολιτικό σχόλιο που κάνω, δεν συνιστά επίθεση στον κύριο Κωνσταντίνο Μαυρίδη, απλά καταγράφει ένα νοσηρό κλίμα, του πως αντιλαμβάνεται ο πολιτικός κόσμος την Δημοσιογραφία και φυσικά πως αντιλαμβάνονται την πολιτική οι Δημοσιογράφοι της περιοχής μας…..

Εάν δεν είναι δικοί μας, είναι αντίπαλοι. Αυτό το ονομάζουμε Μανιχαϊσμό ή εκλαϊκευμένα άσπρο-μαύρο.

Δεν σιωπά ποτέ κάποιος, που κάτι έχει να πει, είναι αδύνατον να περιορίσεις μια φωνή που έχει πολιτική υπόσταση.

Σε άρθρο μου που σας απέστειλα, έλαβα την κάτωθι απάντηση: «Σε ευχαριστώ Για την σύντομη μέχρι τώρα κοινή μας πορεία αλλά θα σε παρακαλούσα δεν θέλω να στέλνεις άλλα e-mail και δημοσιεύματα δεν θέλω να συνεχίσει η συνεργασία μας σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ ελπίζω για τη δική σου κατανόηση καλή συνέχεια». Κώστας Μαυρίδης.

Σας απέστειλα απάντησιν με το εξής e-mail: «Σ’ ευχαριστώ πολύ, για το βήμα που μου έδωσες αυτό το μικρό διάστημα.

Φαντάζομαι δυσκολεύτηκες αρκετά, κατανοώ τις ισορροπίες και την παθογένεια αυτής της Πόλεως, άλλωστε από εκεί πηγάζει και η παρακμή της.

Το κατεστημένο δημοσιογραφικό της σύστημα είναι μέρος αυτής της παρακμής, γεννάται, την γεννά και την αναπαράγει».

Κύριε Μαυρίδη ξεκίνησα πριν από εσάς να Δημοσιογραφώ και επανήλθα μετά από πολλά έτη!! Ποτέ δεν πήρα κάτι ασήμαντο, προσπαθώντας να το αναβαθμίσω ως είδηση και επίσης μία είδηση την ανύψωνα στον βαθμό και στο μέγεθος που της άρμοζε και ποτέ δεν προσπάθησα να την υποκρύψω.

Είναι παραίνεσις προς εσάς.

Η Πτολεμαΐς, έχει υποφέρει αφάνταστα, από τις δόλιες πρακτικές των Φυλάρχων της απέναντι Πόλεως εδώ και έναν Αιώνα και βέβαια μαζί μ’ αυτούς ήταν και αργυρώνητοι της περιοχής μας, ενσαρκωτές νομής της οικονομικής και πολιτικής εξουσίας.

Σας παρακαλώ κρατείστε το αυτό. Είναι το επουσιώδες….

 

 

Η ηλεκτρονική εφημερίδα “Eordaialive”, μέσα στα πλαίσια του Πλουραλισμού και της Δημοκρατίας, φιλοξενεί κάθε άποψη και γνώμη, η οποία είναι σοβαρή, στοιχειοθετημένη και σέβεται το αναγνωστικό κοινό.

Η διαφορετικότητα είναι το επιζητούμενο, από εκεί ξεκινά ο διάλογος και η διαλεκτική.

Τα άρθρα είναι ενυπόγραφα και την ευθύνη φέρει ο συγγραφέας τους.

Θεωρώ, μ’ αυτόν τον τρόπο αναβαθμίζεται ο Δημόσιος Διάλογος και φυσικά δεν υπάρχει κανένας αποκλεισμός.

Λαζαρίδης Λάζαρος

eordaialive.gr

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα με ένα ΚΛΙΚ!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida