Ποιος αυξάνει τα κρούσματα στην περιοχή; (γράφει η Χαρίκλεια Μητρούδη)

ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Ευχαριστήρια επιστολή

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Είναι τόσο απλό και πραγματικά θλίβει αν ακόμη υπάρχει και ένας νοήμων άνθρωπος που δεν έχει καταλάβει πως αυτός που αυξάνει τα κρούσματα στην περιοχή είναι ένας δράκουλας που διψά για αίμα ανθρώπων, ένας δράκουλας που θέλει να αυξήσει την ανεργία, να φτωχοποιήσει και να εξαθλιώσει τον Λαό!!!

   Η Δυτική Μακεδονία έχει τον Ενεργειακό Κολοσσό που ο δράκουλας βάλθηκε να τον εξαφανίσει και για αυτό άλλωστε και την πρώτη φορά το 2020 εφαρμόστηκε σ’αυτήν πρώτα ο εγκλεισμός και την δεύτερη φορά απ’τον Οκτώβριο του 2020 και μάλιστα δεν έχει σταματήσει ακόμη (Απρίλιος του 2021). Πρέπει όλη η Ελλάδα να φτωχοποιηθεί και πρώτη η Δυτική Μακεδονία, γιατί ένας φτωχός και νηστικός δεν αντιστέκεται όπως ένας χορτάτος!!!

   Είχες καημένε διαμαρτυρηθεί με συλλαλητήρια για το ξεπούλημα της Μακεδονίας; Τώρα θα πληρώσεις, τώρα θα φτωχοποιηθείς και θα εξαθλιωθείς για να πάψεις να αντιδράς και αντιστέκεσαι, τώρα θα γίνεις άνεργος και δούλος!!! Και φυσικά εκτός απ’την Μακεδονία συζητιέται το ξεπούλημα Αιγαίου, Θράκης, Κύπρου, ξεπουλιέται όλη η Ελλάδα, Βουνά, Δάση, Κάμποι, τα πάντα!!! Εσύ Έλληνα παραμένεις ραγιάς και μετά από 200 χρόνια απ’την κήρυξη του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα του τιμημένου και δοξασμένου 1821 που άμοιρε, ούτε να τον γιορτάσεις δεν σε άφησαν!!!

   Σε φιμώνουν, σε μαντρώνουν, σε γεμίζουν δηλητήρια, σε φτωχοποιούν, αφοπλίζουν κι εποικίζουν την Χώρα, γιατί φυσικά δεν κόπτονται για την υγεία σου να πάει στο καλύτερο αλλά ακριβώς, γιατί νοιάζονται να σε εξαφανίσουν!!! Πείνα, δίψα, ξεπάγιασμα, δηλητήρια μαζί και κεραίες 5G είναι τα αίτια των ασθενειών και τα φίμωτρα, οι εγκλεισμοί, οι ενέσεις, οι δοκιμές πάνω σου και τα πειράματα δεν μειώνουν αλλά αυξάνουν όλα αυτά τα αίτια!!! Θέλουν φίλε κι αδελφέ να σε εξαφανίσουν κι όσοι διεστραμμένα βοηθούν τους δράκουλες να εκτελούν το σχέδιο αφανισμού της Ελλάδας και των Ελλήνων είναι ένα και το αυτό μ’αυτούς!!!

   Έλληνες και Ελληνίδες όσοι απομείνατε αντισταθείτε «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ».- Σήμερα γεννηθήκαμε και σήμερα να αποθάνουμε για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida