Νέος ξενοδοχειακός εξοπλισμός στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας! (φωτο)

Νέος ξενοδοχειακός εξοπλισμός στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας!

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Δείτε την σχετική ανάρτηση του Διοικητή του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, Σταύρου Παπασωτηρίου.

Σήμερα παραλάβαμε το μεγαλύτερο μέρος του νέου ξενοδοχειακού εξοπλισμού για το νοσοκομείο μας. Η διαδικασία τοποθέτησης , ξεκίνησε άμεσα από  την τεχνική υπηρεσία.

Η αντικατάσταση στους χώρους υποδοχής των ασθενών στα Εξωτερικά Ιατρεία, στο ΤΕΠ, στα τμήματα  και στους κοινόχρηστους χώρους κρίθηκε αναγκαία διότι το μεγαλύτερο μέρος  ήταν  σε χρήση από το 1993.

Στη προσπάθεια μας αυτή η οποία ξεκίνησε στο 2ο εξάμηνο της προηγούμενης χρονιάς στάθηκε αρωγός ο  Δήμαρχος κ. Πλακεντάς Παναγιώτης και το Δημοτικό Συμβούλιο όπου ενέκρινε άμεσα την πρόταση μας προϋπολογισμού 74,000€ με ΦΠΑ  και  την ενέταξε προς χρηματοδότηση από τον Ε.Α.Π  Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2012-2016.

Η συμβολή του Δήμου στην πρόταση μας ήταν καταλυτική που μοναδικό σκοπό είχε την καλυτέρευση των χώρων αναμονής των ασθενών και των συνοδών στο Νοσοκομείο μας .

Γι αυτό και τους απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Η προσπάθεια της Διοίκησης  είναι συνεχής και αδιάλειπτη που  μοναδικό σκοπό έχει την ανάδειξη του νοσοκομείου μας μέσα από τη βελτίωση των παροχών υγείας προς τους πολίτες έτσι ώστε το Μποδοσάκειο να αποτελεί το νοσοκομείο αναφοράς για την Εορδαία αλλά και για την  ευρύτερη περιοχή της  Δυτικής Μακεδονίας.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Μποδοσάκειο: Δωρεά τριών (3)  αναπηρικών αμαξιδίων στο Νεφρολογικό τμήμα του Νοσοκομείου
ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ

Μποδοσάκειο: Δωρεά τριών (3) αναπηρικών αμαξιδίων στο Νεφρολογικό τμήμα του Νοσοκομείου

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»  εκφράζει δημόσια τις θερμές ευχαριστίες της στα τέκνα της οικογένειας Αθανασίου Δεληγιώργη,  Στεργιαννή, Ευτέρπη και Θεοδώρα, για την  προσφορά  τριών (3)  αναπηρικών αμαξιδίων

Διαβάστε περισσότερα »
Η Διοίκηση Μποδοσάκειου Νοσοκομείουυ Πτολεμαΐδας συνεχίζει την ενίσχυση του Νοσοκομείου με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.
ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ

Η Διοίκηση του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας συνεχίζει την ενίσχυση του Νοσοκομείου με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Παρέλαβε και παρέδωσε στα χειρουργεία για χρήση ορθοπεδικών επεμβάσεων σετ ηλεκτρικών εργαλείων που αποτελείται από ένα πριόνι και ένα τρυπάνι τελευταίας τεχνολογίας μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ. Η προσπάθεια εκσυγχρονισμού και ενίσχυση

Διαβάστε περισσότερα »
ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ

AΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ MΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ Ν. ΠΤΟΛ/ΔΑΣ: ”Για την κατάσταση στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας”

Έχουμε μπει ήδη στο 4ο κύμα της πανδημίας και οι διοικήσεις τόσο της 3ης ΥΠΕ όσο και του «Μποδοσάκειου» Νοσοκομείου, επιλέγουν να μην προχωρήσουν στην ΑΜΕΣΗ ΚΑΛΥΨΗ των κενών θέσεων

Διαβάστε περισσότερα »
Πτολεμαΐδα: Μείωση νοσηλευόμενων στις κλινικές covid-19 του Μποδοσάκειου
ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ

Πτολεμαΐδα: Μείωση νοσηλευόμενων στις κλινικές covid-19 του Μποδοσάκειου

Μείωση του αριθμού των νοσηλευόμενων από Κορονοιό, συγκριτικά με τις προηγούμενες εβδομάδες, καταγράφεται στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαίδας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στις κλινικές covid-19 οι ασθενείς δεν υπερβαίνουν τους εικοσιένα(21)

Διαβάστε περισσότερα »
eordaialive.com: Πτολεμαΐδα : Νέα συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου (βίντεο)
ΕΟΡΔΑΙΑ

eordaialive.com: Πτολεμαΐδα : Νέα συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών (βίντεο)

eordaialive.com: Πτολεμαΐδα : Νέα συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών  (βίντεο)      

Διαβάστε περισσότερα »
«Συνάντηση του Προέδρου του ΤΕΕ/ΤΔΜ με τον Δήμαρχο Εορδαίας»
ΕΟΡΔΑΙΑ

«Συνάντηση του Προέδρου του ΤΕΕ/ΤΔΜ με τον Δήμαρχο Εορδαίας»

«Συνάντηση του Προέδρου του ΤΕΕ/ΤΔΜ με τον Δήμαρχο Εορδαίας»   Στο γραφείο του στο Δημαρχείο, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Εορδαίας, κος Πλακεντάς Παναγιώτης, τον Πρόεδρο του Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του ΤΕΕ,

Διαβάστε περισσότερα »
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida