Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ερμακιά Εορδαίας: Διαρροή και πρόβλημα ύδρευσης –Ζητείται αντικατάσταση του δικτύου

Ερμακιά Εορδαίας: Διαρροή και πρόβλημα ύδρευσης –Ζητείται αντικατάσταση του δικτύου

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στην Ερμακιά του Δήμου Εορδαίας, ζητά με δηλώσεις του στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ερμακιάς, Δημήτρης  Σακελλάρης, με αφορμή μία ακόμη βλάβη, που σημειώθηκε στο δίκτυο του οικισμού.

Για την υλοποίηση του έργου αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης της  Ερμακιάς , υπάρχει εδώ και χρόνια έτοιμη μελέτη από την ΑΝ.ΚΟ Α.Ε, με προϋπολογισμό, που ανέρχεται, περίπου στις 700.000 ευρώ.

Η νέα βλάβη προκάλεσε προβλήματα στην ύδρευση των κατοίκων της Τοπικής  Κοινότητας, με αποτέλεσμα τις δύοτελευταίες εβδομάδες να υπάρχει έλλειψη νερού σε ένα τμήμα του χωριού και στο υπόλοιπο τμήμα, η τροφοδοσία του νερού να γίνεται με πολύ χαμηλή πίεση.

eordaialiveΌπως τόνισε ο Πρόεδρος της Ερμακιάς, «οι βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης είναι συχνές και αυτό οφείλεται στην ιδιαιτερότητα, που  υπάρχει, με την υψομετρική διαφορά από το υδραγωγείο μέχρι το τερματικό της τοπικής κοινότητας, κάτι που προκαλεί κατά καιρούς  διαρροές και προβλήματα στην ύδρευση των κατοίκων.»

Η τελευταία βλάβη καταγράφηκε πριν από δύο περίπου εβδομάδες, όπου συνεργεία του  Δήμου Εορδαίας πήγαν στο χωριό, χωρίς να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τη βλάβη, για την οποία τελικά χρειάστηκε ειδικό μηχάνημα προκειμένου να εντοπιστεί η διαρροή και ήδη σήμερα γίνονται οι σχετικές εργασίες, προκειμένου να υδροδοτηθεί και πάλι όλο το χωριό.

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης  Μαυρίδης  

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida