Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Εορδαία: Ξεκινά εντός του Ιουλίου το έργο της ασφαλτόστρωσης των Κοινοτήτων

Εορδαία: Ξεκινά εντός του Ιουλίου το έργο της ασφαλτόστρωσης των Κοινοτήτων

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Εορδαία: Ξεκινά εντός του Ιουλίου το έργο της ασφαλτόστρωσης των Κοινοτήτων

Μέσα στον Ιούλιο αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης των Κοινοτήτων του Δήμου Εορδαίας, έργο συνολικού προϋπολογισμού 600 χιλιάδων ευρώ, μετά τη σύμβαση που υπεγράφη τις προηγούμενες ημέρες μεταξύ του Δημάρχου Παναγιώτη Πλακεντά και του αναδόχου του έργου, για διάστημα ενός έτους.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Νίκο Φουρκιώτη οι ασφαλτοστρώσεις θα γίνουν εντός του ιστού των Κοινοτήτων, και επειδή με τον προϋπολογισμό αυτό δε μπορούν να καλυφθούν όλα τα προβλήματα του εσωτερικού οδικού δικτύου των Κοινοτήτων, ζητήθηκε από τους Προέδρους να ιεραρχήσουν τις προτεραιότητές τους, αναλογικά σε κάθε οικισμό, ώστε να ασφαλτοστρωθούν.

Σε ό,τι αφορά ανάλογες παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο εντός της πόλης της Πτολεμαΐδας, ολοκληρώθηκε η Μελέτη ύψους 600 χιλιάδων ευρώ για να ακολουθήσει η δημοπράτηση της και η έναρξη του έργου, «τρέχουν» οι εργασίες επούλωσης των τομών, σε εξέλιξη βρίσκεται  εργολαβία από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης- Αποχέτευσης, όπως και εργολαβία του Δήμου Εορδαίας για τη συντήρηση του οδοστρώματος περιμετρικά των Κοινοτήτων εκείνων που δεν έγινε πέρυσι. Τέλος, για το Πολυμηχάνημα του Δήμου Εορδαίας μετά τη συντήρηση και τις δοκιμές που έγιναν, το αποτέλεσμα κρίθηκε καλό, και ήδη, όπως αναφέρει ο κ. Φουρκιώτης, ο Δήμος μπήκε στη διαδικασία της παραγγελίας των υλικών, για να βγει στη συνέχεια στους δρόμους.

Mαίρη Κεσκιλίδου

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida