Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Διάκριση μαθητριών του 4ου γυμνασίου Πτολεμαΐδας στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Στατιστικής της ΕΛΣΤΑΤ- ”Επόμενος στόχος ο Πανευρωπαϊκός διαγωνισμός!” (βοηθήστε με ένα like στο βίντεο)

Διάκριση μαθητριών του 4ου γυμνασίου Πτολεμαΐδας στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Στατιστικής της ΕΛΣΤΑΤ- Επόμενος στόχος ο Πανευρωπαϊκός διαγωνισμός! (βοηθήστε με ένα like στο βίντεο)

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Μετά τη διάκριση δύο μαθητριών της 3ης τάξης του 4ου γυμνασίου Πτολεμαΐδας στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Στατιστικής της ΕΛΣΤΑΤ, αφού κατάφεραν να μπουν στην τελική πεντάδα, σκοπεύουν τον επόμενο στόχο που είναι ο Πανευρωπαϊκός διαγωνισμός! Οι πέντε ομάδες συμμετέχουν με ένα βίντεο και το βίντεο που θα πάρει τα περισσότερα likes (στο youtube και όχι στο facebook) από σήμερα μέχρι τις 22 Απριλίου και ώρα 10 το πρωί θα είναι αυτό που θα διαγωνιστεί στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Στατιστικής μαζί με αυτό που θα βγει πρώτο και από την επιτροπή αξιολόγησης! Κάνε like στην καταπληκτική δουλειά των κοριτσιών μας στο βίντεο που ακολουθεί ώστε να βγει πρώτο και στην ψηφοφορία κοινού (ελπίζουμε και από την επιτροπή αξιολόγησης) για να ακουστεί μεταξύ άλλων και ο τόπος μας! Να σημειωθεί ότι είναι η μοναδική συμμετοχή από δημόσιο γυμνάσιο.

Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida